Aktiv dame på 49 år søker tilkallingsvikarer

BPA tilkallingsassistent

Aktiv dame på 49 år i Tromsø

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.


Aktiv dame på 49 år søker nye tilkallingsvikarer


Tilkallingsvikarer bør kunne steppe inn både på dagtid og kveldstid ved behov, i helger og ved høytider, samt ha muligheter for å ta ekstra vakter i perioder.

Jeg er rullestolbruker og lever et aktivt liv. Jeg driver med toppidrett på nasjonalt og internasjonalt nivå. Dette medfører en god del reising i perioder, mens i andre perioder har jeg et mer rutinemessig liv hjemme. Jeg synger også i kor, liker å lese, høre på musikk, se litt film, være ute i naturen, henge med venner og familie, lage god mat, trening og skyting.

Jeg søker etter assistenter som er pålitelige og som innehar en positiv og løsningsorientert innstilling til livet.

  • Du må kunne jobbe selvstendig og være fleksibel ifht arbeidstider, og kunne møte på kort varsel. 
  • Du må inneha god helse og kunne ta i et tak der det trengs.
  • Du må være stabil arbeidskraft, ha godt humør og se løsninger der andre ser problemer.
  • Det er en stor fordel at du kan lage mat fra bunnen av da jeg setter stor pris på hjemmelaget mat. Du bør være trygg i deg selv, ha evnen til å se hva som må gjøres uten å bli fortalt det hele tiden, kunne tenke selv og ha logisk sans.
  • Jeg søker fortrinnsvis voksne assistenter fra 25 år og oppover.
  • Det er en fordel om du bor i byen med tanke på at dette er en helårsjobb.
  • Skulle du inneha kunnskap om skyting anses det som et stort pluss, det samme gjelder fysisk trening.
  • Humor anses som nødvendig!

Ingen dag er lik på jobb hos meg. Du vil få en variert hverdag med store og små utfordringer. Du vil måtte improvisere og ta ting på strak arm. Noen dager er tempoet veldig høyt, andre dager er det roligere. Jeg lever for det meste et aktivt liv og trives med det. Som hos andre vil det også være kjedelige oppgaver som å husvask og å gjøre huslige oppgaver. Du vil få være med på tilrettelegging ved trening og delta ved utøvelse av sport. Det er også hverdagslige oppgaver som å handle mat, hjelp til personlig hygiene og alt som fyller et liv. Som assistent er jobben din å tilrettelegge slik at jeg kan leve mitt liv så fritt og uavhengig som mulig etter egne ønsker. Kort sagt fungerer du som mine armer og ben.

Du må inneha sertifikat for bil.

Assistent må kunne framvise politiattest med fri vandel ved ansettelse.

Det er ønskelig at du ser for deg å kunne stå i stillingen over tid, minimum 1 år.


Dette er ikke en jobb for alle. Det stilles sterke krav til personlig egnethet, og de rette kandidatene vil få en unik jobbmulighet.

Det er ikke krav til helsefaglig bakgrunn. Det gis assistentkurs og opplæring etter behov.

Det er ønskelig med tiltredelse så fort som mulig.


Høres dette spennende? Søk da vel.


Søknadsfrist: omgående


Ønsket oppstart

Etter avtale

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!