Familiemor på Steinkjer søker bpa assistent

Beklager, denne stillingen utgikk den 23.11.2020.

Da er kanskje dette jobben for deg. Jeg søker nemlig nå etter deg som vil jobbe som min BPA. Hva er BPA? Det er rett og slett en brukerstyrt personlig assistent, som skal hjelpe meg med all slags gjøre mål slik at jeg kan leve et aktivt liv selv om jeg har en funksjonsnedsettelse.

Jeg er ei dame i midten av 30 årene, jeg er gift og har to barn. Jeg liker å gå turer, gjerne der det er litt utfordrende for meg å ferdes, ellers er jeg glad i å reise både innenlands og utenlands når tilværelsen tillater det.

Som min assistent vil typiske arbeidsoppgaver for deg være husholdningsoppgaver som klesvask, husvask og matlaging. I tillegg være med på aktiviteter sammen med vår familie, bistå med handling, være med på reiser, være med å gå turer i skog og mark. Personlig stell kan forekomme. Noe bilkjøring kan det nok også bli.

Når jeg nå er på utkikk etter flere supre assistenter i mitt team, så ser jeg etter deg som har følgende nøkkelkvalifikasjoner:

·      Strukturert

·      Pålitelig

·      Ansvarsfull

·      Ordensmenneske

·      Førerkort klasse B

·      Kan jobbe mye ettermiddag/kveld og helg

Jeg har ledig en fast 40% stilling, samt flere tilkallingsstillinger.

Lurere du på noe, send meg en e-post (mvistven@gmail.com), så svarer jeg så snart jeg kan. Søknader må leveres via finn.no eller Vilect. Ingen søknad via e-post.

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Ønsket oppstart

Etter avtale

Kontaktperson

Marianne V. Sagaard
E-post: mvistven@gmail.com