Dame midt i livet søker BPA-assistent - Gran/Jaren

Beklager, denne stillingen utgikk den 01.12.2020.

Kvinne midt i livet trenger ny assistent.

Jeg er en voksen kvinne som har en nedsatt funksjonsevne. Jeg sitter i rullestol og trenger en til i teamet mitt. Jeg bor på Gran.

Jeg søker:

Deg som er serviceinnstilt, positiv, løsningsorientert, fleksibel, pålitelig, praktisk anlagt, og en som ser muligheter fremfor begrensninger. I tillegg er du pliktoppfyllende og kommer til avtalt tid. Du bør beherske norsk muntlig og skriftlig.

Du bør:

Ha gode evner til samarbeid og kommunikasjon, og samtidig kunne jobbe selvstendig. Jeg har en hund og en av kriteriene for jobben er at du liker hunder. I tillegg ikke har noen form for allergi ovenfor hunder.

Jeg kan tilby:

En variert og lærerik jobb i et hyggelig arbeidsmiljø. Du vil få opplæring ved ansettelse.

Som min assistent bidrar du til å tilrettelegge slik jeg kan leve et aktivt og selvstendig liv. Personlig assistent er ikke et helse-og-omsorgsyrke, men et serviceyrke og kanskje det viktigste verktøyet for funksjonshemmedes likestilling. Jeg blir din arbeidsleder.

Arbeidsoppgavene:

Innebærer å bistå meg med praktisk assistanse i og utenfor hjemmet, bl.a. matlaging, innkjøp, kortere og lengre reiser, personlige gjøremål og andre praktiske oppgaver knyttet til hverdagslivet.

Stillingsstørrelse:

Jeg har en deltidsstilling ledig, men det kan bli aktuelt med større stilling utover. Fleksibilitet setter jeg høyt, ettersom ingen dag nødvendigvis er lik. Arbeidstiden vil være varierende dvs det kan bli dag, kveld og helger.

Jobben kan kombineres med studier. Søkere som ønsker et lengre arbeidsforhold og bor i nærområdet vil bli prioritert.

Jeg oppfordrer kvinner å søke, og personlig egnethet vil bli vektlagt. Du må ha plettfri vandel (politiattest kreves ved ansettelse), og jeg ønsker oppstart snarest.


Merk! Av hensyn til ditt personvern tar vi ikke i mot søknader eller CV per e-post. Om du ønsker å bli vurdert til stillingen må du søke via rekrutterings-systemet vårt. Det gjør du ved å klikke "Søk her".

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Ønsket oppstart

Etter avtale

Kontaktperson

Elisabeth Lillegrend
BPA-koordinator
E-post: elisabeth@prima-assistanse.no
Telefon: 40231781