Sosial yrkesaktiv mann i Ås søker BPA

Sosial yrkesaktiv mann i Ås søker BPA

Voksen mann i Ås

Jeg er en 55 år gammel mann med hus på Ås, kone, 2 barn, katt, glimt i øyet og god humor, - mye er på plass men nå mangler jeg et par gode tilkallingsassistenter som kan bistå meg i hverdagen, primært søker jeg etter to assistenter på tilkalling nattestid.

Etter et uhell i 2017 fikk jeg høy ryggmargsskade. Dette innebærer at jeg er lam fra brystet og ned. Som rullestolbruker trenger jeg derfor assistanse og hjelp til mine gjøremål. Jeg er en aktiv mann og jobber fullt innenfor det akademiske. Jeg er interessert i sport, historie, politikk, og media. Jeg er svært sosial og liker å være sammen med andre.


Ønskede egenskaper:

·           Du er presis, ærlig, pålitelig og forståelsesfull 

·           Du er i god form, det kan bli høyt aktivitetsnivå

·           Du takler litt arbeidspress

·           Du er lærevillig og interessert i å lære eller kjenner til assistentrollen

·           Du er serviceinnstilt og tar i et tak 

All nødvendig opplæring vil bli gitt. Om du har erfaring som BPA-assistent og kjennskap og/eller erfaring med ryggmargskade er det en fint men ikke noe krav. Arbeidet som assistent kan også innebære å delta på reise, jobb eller ferie når det blir aktuelt. 

Føler du at du er den rette og er interessert i å jobbe for meg som er en engasjert mann og familiefar, være mine armer og ben for at jeg skal ha fine dager, - da er du kanskje den rette assistenten for meg!

Stillingen krever politiattest.Ønsket oppstart

Etter avtale

Kontaktperson

Michelle Vinknes Åkerlund
BPA-koordinator
E-post: michelle.akerlund@prima-assistanse.no
Telefon: 91249093

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!