Vi søker fleksible BPA-assistenter!

BPA-assistent

Prima Assistanse Vestland

Vi søker fleksible BPA-assistenter!

Er du eller noen du kjenner permittert? Da kan du være viktig for oss! Vi har nå behov for ekstra assistenter.

Som BPA-assistent må da ha evnen til å være fleksibel. Arbeidssted kan variere, alt etter hvor den enkelte arbeidslederen befinner seg. Du bistår arbeidslederen og gir den assistanse han eller hun ønsker. Det kan blant annet bety hjelp til personlig hygiene og stell, matlaging, bilkjøring, trening, ledsagelse og diverse andre oppgaver som arbeidsleder har behov for bistand til.

En BPA-assistent bidrar med service og assistanse, slik at den som mottar BPA får frihet til å leve livet slik han eller hun ønsker.

Vi søker etter tilkallingsvikarer som er tilgjengelig f.o.m. 1.november. Arbeidstid og sted vil variere, men opplyses når man blir tilbudt vakter.

Som assistent i Prima Assistanse får du gode og konkurransedyktige lønnsvilkår.

Gyldig politiattest må fremlegges ved ansettelse. 


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Ønsket oppstart

Snarest

Kontaktperson

Mette J. Helland
BPA-koordinator
E-post: mette.helland@prima-assistanse.no
Telefon: 94814707

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!