Kvinne 27 år søker brukerstyrt personlig assistent i Elverum

Kvinne 27 år søker brukerstyrt personlig assistent i Elverum

Kvinne 27 år søker brukerstyrt personlig assistent i Elverum

Min samboer og jeg flytter til Elverum i desember og søker derfor etter et helt nytt team som kan bistå meg. Hele livet har jeg brukt rullestol, og jeg har derfor assistenter for å få hverdagen til å gå opp.  I tillegg til min medfødte diagnose, har jeg de tre siste årene slitt med vedvarende hjernerystelsessymptomer. Det har gjort at jeg har lagt jusstudiene på hylla, for å heller fokusere på å rehabilitere meg.

 Arbeidsoppgavene vil blant annet bestå i husarbeid, matlaging, handling, bilkjøring og assistanse på korte og lengre turer. Det er et krav at søker har førerkort klasse B, samtidig som søker må være komfortabel med å skulle kjøre stor bil (Caravelle, lang utgave) på jobb. I tillegg kan det tilkomme enkle kontorarbeidsaktiviteter, som f.eks. å skrive ned svar på e-poster. Dette fordi jeg har noen dårlige dager der jeg ikke kan være på skjerm selv. 

 

Da jeg skal bygge et helt nytt team med assistenter, er det viktig at de ansette utfyller hverandres ferdigheter. Jeg ser derfor etter personer med ulike personlige egenskaper og anlegg: 

 

- Er du handy, og ikke redd for å bruke hammer, spiker og drill? 

- Liker du å sy? 

- Er du glad i å kjøre bil? Erfaring med stor bil? Og over 23 år?

- Er du en person som etterstreber å ha orden på ting like mye som meg? Kanskje blir du inspirert av å se på mitt nye favorittprogram, The Home Edit på Netflix?

- Elsker du hest og driver med ridning? 

-liker du å lage mat og holde på med matlaging?

-opptatt av make up, hår og negler?

- Er du god på å skrive og bruke data? 

- Eller kanskje du bare har personlige egenskaper som egner seg meget godt til å være min neste brukerstyrte personlig assistent?

 

Kan du svare ja på ett, eller aller helst flere, av disse spørsmålene, er sannsynligheten stor for at det er deg jeg leter etter!

 Ettersom jeg nylig har flyttet, er det fortsatt litt uvisst hvordan jeg kommer til å legge opp hverdagen min. Det blir derfor i førsteomgang ikke inngått faste kontrakter, men utover nyåret, når de nye rutinene mine har satt seg, blir dette en mulighet.

Søker må være fylt 23 år for å kunne assistere ved bilkjøring.

Søknadsfrist snarest. Intervju vil bli holdt fortløpende.

Skriv en liten søkertekst der du beskriver deg selv og dine ferdigeheter og egenskaper som kan passe godt i jobben som BPA, i feltet "Har du mer på hjertet".

Merk! Av hensyn til ditt personvern tar vi ikke i mot søknader eller CV per e-post. Om du ønsker å bli vurdert til stillingen må du søke via rekrutterings-systemet vårt. Det gjør du ved å klikke "Søk her".

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Ønsket oppstart

Etter avtale

Kontaktperson

Elisabeth Lillegrend
BPA-Koordinator
E-post: elisabeth@prima-assistanse.no
Telefon: 40231781

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!