Vil du bli superhelten min?

BPA assistent

Jente på 12 år

Jeg er ei 12 år gammel jente som søker etter en superhelt som kan hjelpe meg på dagtid i ukedagene, enkelte ettermiddager og i helgene i ny og ne. Jeg synes det er gøy med kreative aktiviteter som maling og tegning, og har ofte et prosjekt på gang. Jeg liker å være i aktivitet, og trives like godt i toppen av ei klatreløype som under vann. Jeg liker også å bake og er veldig glad i dyr! Det er topp hvis du også liker noen av disse tingene. Har du «dårlig humor» er det helt innafor, for det har jeg også! Jeg bor sammen med mamma og pappa, to småsøsken og en superherlig hund i Grong.

En superhelt for meg er en som kan bli en viktig del av livet mitt. Jeg trenger noen til å:

  • være med meg på skolen
  • hjelpe meg med skolearbeid
  • bli med på forskjellige aktiviteter
  • bake sammen med meg
  • hjelpe meg med litt husarbeid sånn at mamma og pappa blir glad
  • bli med på familieaktiviteter i helgene

Jeg trenger en del tid for meg selv i hverdagen, så da vil jeg at du bare skal være tilgjengelig for meg hjemme i huset mitt. Du må derfor være åpen for flere ulike oppgaver. Det er fint hvis vi kan ta noen turer sammen også, så jeg håper du har førerkort.

En slik superhelt jeg søker etter kalles også for en BPA-assistent. BPA står for brukerstyrt personlig assistanse og er personlig og praktisk hjelp for mennesker som trenger ekstra bistand for å kunne leve et aktivt, fritt og godt liv i nærmiljøet. BPA gir frihet til å leve!

Jeg er på jakt etter noen som kan være superhelten min fast 16 timer i uka i en kombinasjon av ukedager og helg. I tillegg til den faste superhelten min, trenger jeg også en eller to som kan være tilkallingsvikarer dersom en av mine faste superhelter blir syk eller ikke kan jobbe.

Assistentene vil bli ansatt hos Prima Assistanse AS, som vil ha ansvaret for bl.a. lønn, forsikringer, pensjonssparing og opplæring.

Lurer du på noe, kontakt Prima Assistanse v/ BPA-koordinator Anniken Aasen. Hun har telefonnummer 41500050 og e-postadresse anniken.aasen@primaassistanse.no."


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Ønsket oppstart

Etter avtale

Kontaktperson

Anniken Aasen
BPA-Koordinator
E-post: anniken.aasen@primaassistanse.no
Telefon: 41500050

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!