Ønsker du en variert arbeidsdag?

Assistent BPA i Rogaland

Mann fra Sauda

En av våre kunder trenger flere tilkallings assistenter i sitt BPA-team. 

Er du på jakt etter en meningsfull jobb med varierte arbeidsoppgaver? Da søker vi deg.

BPA betyr brukerstyrt personlig assistanse. Arbeidsoppgavene vil være både personlig assistanse og praktiske gjøremål. Oppgavene varierer fra å hjelpe til med husarbeid og assistere på sosiale aktiviteter og reiser. 

Du må ha godt humør, være utadvendt, sosial og omsorgsfull. Er du observant og løsningsorientert av natur er dette noe vår kunde ser etter i en assistent.

Du bør like fysisk arbeid, men også husarbeid og matlaging da dette vil være en del hverdagen. Hvis du er litt handy kommer dette også godt med. Noen ganger vil arbeidsdagen innebære en tur i naturen eller en rolig dag hjemme. Så hvis du liker en variert arbeidsdag er dette drømmejobben.

Vår kunde styrer hverdagen sin selv, men trenger noen som kan bistå ved behov. Det er ikke noe personlig stell i denne ordningen, da kunden klarer dette selv.

Oppfordrer både menn og damer til å søke.

Vi krever: 

  • At du er over 18 år
  • Førerkort klasse B (Pluss om du kan kjøre traktor)
  • Plettfri vandel
  • Gode norskkunnskaper (muntlig og skriftlig)

Vi tilbyr:

  • En meningsfull og variert arbeidsdag som fremmer likestilling for de med assistanse behov
  • Gode arbeids- og lønnsbetingelser
  • Grundig opplæring og tett oppfølging av lokalkontor


Merk! Av hensyn til ditt personvern tar vi ikke i mot søknader eller CV per e-post. Om du ønsker å bli vurdert til stillingen må du søke via rekrutteringssystemet vårt. Det gjør du ved å klikke "Søk her".

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://prima-assistanse.no/


Ønsket oppstart

Etter avtale

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!