Funksjonsassistent søkes til engasjert kvinne

Funksjonsassistent

BPA Vestland

Jeg søker en serviceinnstilt kvinnelig funksjonsassistent!

Som funksjonsassistent gjør du det mulig for meg å være aktiv i arbeidslivet. Du må kunne ta notater og beherske tekstbehandling, og bistå meg ved kurs og møter.

Denne stillingen passer utmerket for en fleksibel person som for eksempel er student, og kan jobbe ca. 4 timer i uken. Arbeidsmengden kan variere fra uke til uke.

Jobben krever ingen erfaring som assistent eller funksjonsassistent. Det viktigste er at vi kommer godt overens, og at du:

  • Behersker norsk og engelsk. Skriftlig og muntlig.
  • Behersker PC
  • Er fleksibel, og kan arbeide på dagtid
  • Har førerkort

Jeg er bosatt i Bergen sentrum og lever et relativt aktivt liv. Jeg er i deltidsjobb og driver i tillegg med en del frivillighetsarbeid.

Jeg søker deg som er omgjengelig, sosial og fleksibel!

Stillingen som funksjonsassistent kan kombineres med arbeid som ordinær personlig assistent.

  • Konkurransedyktig lønn
  • Opplæring vil bli gitt

Merk! Av hensyn til ditt personvern tar vi ikke i mot søknader eller CV per e-post. Om du ønsker å bli vurdert til stillingen må du søke via rekrutterings-systemet vårt. Det gjør du ved å klikke "Søk her".

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og funksjonsassistanse til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon se https://www.prima-assistanse.no/


Ønsket oppstart

Etter avtale

Kontaktperson

Eline Eilerås
Koordinator
E-post: eline@prima-assistanse.no
Telefon: 91570722

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!