Rolig kvinne på 40 år søker BPA tilkallingsassistenter

BPA tilkallingsassistent

Rolig kvinne på 40 år søker assistent i Vadsø

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Søker 2 tilkallingsvikarer i Vadsø

Jeg er ei rolig omgjengelig kvinne på rundt 40 år som søker etter 2 tilkallingsvikarer som kan stille ved sykdom samt dekke behovet i ferier og høytider.

Jeg trenger at du er min energi, og mine armer og ben når mine egne ikke strekker til. Jeg har redusert kapasitet og ønsker derfor en pålitelig og positiv assistent som kan jobbe selvstendig i rolige omgivelser og ta ansvar for egne arbeidsoppgaver.

Alt som hverdagen inneholder for meg og familien min, må du kunne bistå med. Hverdagen kan ikke alltid planlegges, men oppgavene hos meg vil i stor del bestå av

  • matlaging
  • husarbeid, herunder vasking, organisering og alt annet av stort og smått som er nødvendig for vedlikehold av et hushold. Det er derfor en fordel om du er et ordensmenneske og at du synes vasking og matlaging er ok+.
  • Du må også kunne dra ut med handlelisten
  • bytte bleie på barnet vårt
  • lufte hunden
  • være med i bassenget og alt i mellom dette.

Arbeidsplassen din vil være hjemme hos meg og der jeg til en hver tid kan ha behov for assistanse. Du kan ikke ha allergier eller redsler for husdyr som hund og katt, og du må være komfortabel med å jobbe i et hjem med barn og i å bistå i aktiviteter med de.

Du må ha førerkort klasse B og synes at det er greit å kjøre både nyere og gamle biler, vinter som sommer. Politiattest med plettfri vandel må kunne fremvises ved ansettelse.

Arbeidstiden blir primært dagtid og ettermiddag men avvik fra dette og noe helgearbeid må påregnes. Som tilkalling er det en stor fordel om du har mulighet til å stille på kort varsel. Stillingen kan fint kombineres med studier eller annen deltidsjobb.

Det er ingen krav til helsefaglig bakgrunn og ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egenhet. Å være assistent er ikke alltid et omsorgsyrke men ofte et serviceyrke, du må derfor være god på å lytte og kommunisere og ha et ønske om å kunne utgjøre en forskjell for andre. Som assistent vil du får god opplæring og assistentkurs.

Ved ansettelse må politiattest fremvises.

Synes du dette kan høres spennende ut så vil jeg gjerne høre fra deg :)


Ønsket oppstart

omgående

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!