Lyst på en annerledes jobb? Se her!

Stillingstittel:
BPA-assistent

Arbeidsgiver:
BPA Vestland

Arbeidssted:
Breistein

Ansettelsesnivå:
Deltid 20-50%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Snarest

Kontaktperson

Mette J. Helland

BPA-koordinator

E-post:
mette.helland@prima-assistanse.no

Telefon:
94814707

Beklager, denne stillingen utgikk den 28.02.2021.

Lyst på en annerledes jobb? Se her!

Jeg er en dame på 40 år som var så uheldig å få diagnosen ALS for fire år siden. Om dere ikke vet hva denne diagnosen innebærer, så er det kort og brutalt en sykdom som bryter alle kroppens motoriske muskler ned. Det finnes ingen kur, så på sikt vil man dø av denne sykdommen. Så hvorfor jobbe med dette spør du kanskje?? Jo fordi du kan bidra til å gjøre en forskjell.

For på tross av sykdommen så lever jeg etter egen filosofi om at "livet ikke er over FØR det er over"! Hver dag er en gave for meg, og jeg prøver å bruke dagene til å gjøre det som gir meg livsglede. Det er her du kommer inn i bildet, for jeg trenger hjelp til dette. Så derfor søker jeg nå etter BPA assistenter som kan bidra til at hverdagene går rundt. For som mamma til fire og med mange jern i ilden, så trenger jeg noen som kan være mine armer og bein.

Sykdommen har satt sine spor, og på nåværende tidspunkt trenger jeg hjelp til alt. Arbeidet innebærer derfor mye personlig stell, tilrettelegging av utstyr og ellers hverdagslige gjøremål som vask av klær, matlaging, støvsuging osv. Du vil komme tett på hele familien, og må derfor ikke være redd for å ta i et tak. Du må også være glad i dyr og små barn, da vi har både hund og en liten gutt på fire år.

Som du skjønner kan dagene være hektisk, men det er alltid rom for lek og moro. Jeg selv er veldig spontan av meg og ser alltid muligheter fremfor hindringer, så det er en fordel om du også har disse egenskapene. Livet er for kort til å være redd. Jeg må også informere om at jeg skriver blogg, og denne tar en stor plass i livet mitt. Derfor må dere også ta bilder i løpet av dagen, som jeg bruker til innleggene mine.

Det er en fordel med erfaring fra helse, men ikke et krav. Likevel krever jeg visse egenskaper. Du må være medmenneskelig og være livsglad. Jeg trenger stabilitet, så det er viktig at du møter opp til riktig tid på hver vakt. Setter også pris på om dere er litt på tilbudssiden når det kommer til aktiviteter og reiser, for det gjør det enklere for oss som familie og planlegge ting.

Vi ser etter deg som kan jobbe i en fast stilling på dagtid (en vakt er normalt fra kl.09.00-19.00) og tilkallingsassistent som kan jobbe både dag og natt ved behov. Oppgi i søknaden hvilken stilling du søker på.

Høres dette ut som en jobb for deg? Søk da vel!