BPA assistent med godt humør og god energi søkes

BPA assistent

Bpa assistent med godt humør og god energi søkes

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.


BPA assistent med godt humør og god energi søkes


Jeg er ei livsglad dame på 32 år som er sosial og glad i opplevelser og søker nå etter assistenter som kan jobbe hos meg både på ettermiddag, kveld og i helger.

Jeg er en person som er veldig glad i dyr, jeg liker å se på film, gå på kino og dra på ulike typer museum.  Jeg er også glad i å danse og spille i teater. Det å kle seg ut til for eksempel Halloween og karneval er fantastisk gøy. Jeg elsker å spille Playstation og Nintendo. Jeg er en reser til å strikke også liker jeg å male. I tillegg er jeg glad i å reise og gjerne dra til opplevelsesparker.  Jeg koser meg veldig i bassenget på Tromsø Badet og Grottebadet i Harstad.

Jeg liker å gjøre ting selv, men trenger endel assistanse i hverdagen min. Iom at jeg har svært nedsatt syn så trenger jeg deg som «ekstra sett øyner» slik at jeg blir mer trygg på ting jeg skal utføre. I tillegg har jeg diabetes 2 og da er det viktig for meg å ha fokus på mat som er bra for meg.

Dine typiske arbeidsoppgaver vil være å assistere meg med mine daglige gjøremål som middagslaging og husarbeid. Jeg trenger også oppmuntring til trening/mer bevegelse i hverdagen. Det er også viktig for meg at du vet at jeg er hypersensitiv for mye lyd, lukt og visuelt stimuli. Det gjør at jeg kan føle ubehag og da kan jeg bli jeg stresset.

Jeg ser derfor etter deg som lett skaper tillit og trygghet blant mennesker. Du må ha godt humør og like å gjøre ulike ting.

Du vil som assistent få full opplæring og få tilbud på ulike relevante kurs slik at du skal føle deg trygg i rollen din.

Det kreves ingen helsefaglig bakgrunn så personlig egnethet vil derfor være viktigst.

Du må gjerne ha førerkort klasse B

Ved ansettelse må du framvise politiattest med fri vandel.


Hvis du synes dette høres spennende ut så vil jeg gjerne høre fra deg 😊


Ønsket oppstart

Etter avtale

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!