Pleiere ønskes til kunde i Lillestrøm kommune

Beklager, denne stillingen utgikk den 19.01.2021.

Vi søker profesjonelle privatpleiere til oppdrag i Lillestrøm kommune.

Arbeidsoppgavene vill være bistand til kunde dag/kveld/natt stort sett i kundens bolig. Arbeidet er i tett samarbeid med øvrige personer i personalgruppen. Ved ledig tid kan du være behjelpelig med øvrige serviceoppgaver. Erfaring fra assistanse, pleie og omsorg er en fordel.


Er du serviceinnstilt og representativ?

Vi vektlegger personlige egenskaper som ansvarsfølelse, samarbeidsevne, lojalitet, diskresjon og høflig framtoning. Du må ikke være allergisk for dyr og det kreves plettfri vandel. Referanser må oppgis.

Det er krav til gode engelske- og/eller norskkunnskaper.

Vi tilbyr faste stillinger. Arbeidstid er sammenhengende langvakter i fast vaktordning. Konkurransedyktig lønn og tilleggsordninger.

Søknadsfrist og oppstart: Så snart som mulig.

Er dette riktig jobb for deg? Søk allerede i dag! For å søke klikk på knappen "Søk på stillingen" og legg ved en velbegrunnet søknad der du forteller hvorfor du er riktig person til denne jobben. Hvis du har spørsmål som gjelder stillingen, vennligst ta kontakt med avdelingsleder Elin Skogly på e-post: es@primaassistanse.no. Jeg ser frem imot å høre ifra deg!Prima Assistanse leverer tjenester til personer med hjelpebehov. Vi tar oppdrag for privatkunder og i avtale med kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner.

Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Ønsket oppstart

Snarest

Kontaktperson

Elin Skogly
Avdelingsleder
E-post: es@primaassistanse.no
Telefon: 93605550