Trygg og leken BPA assistent

BPA assistent

Gutt på 8 år med ADHD og autisme

Vi søker en ny assistent til sønnen vår. Han er 8 år gammel, og gleder seg til å bli kjent med deg som er omsorgsfull, leken, og som stiller på jobb med godt humør. Som assistent, vil du være med å lage mat, spille PlayStation, gå turer, og lage nye oppfinnelser.

Sønnen vår har autismespekterforstyrrelse, samt ADHD. Derfor ønsker vi å ansette noen som er tålmodig, handlekraftig og som kan bidra til å skape trygghet og forutsigbarhet i hverdagen hans. Din oppgave som assistent, blir i hovedsak å veilede, og gi støtte i ulike overgangssituasjoner. Det å hjelpe ham skape nye rutiner, være med på aktiviteter, og bistå i sosiale situasjoner vil være sentralt. Det vil også bli noen huslige oppgaver, og du vil bli som en liten del av familien.

Ønsker du å være et trygt holdepunkt i en krevende hverdag, har forståelse for at det kan være mange ulike årsaker til frustrasjon og sinne, samt at du kan håndtere en liten "meltdown", er du den vi er på jakt etter. Og er du både sporty og datakyndig kommer det godt med.

Arbeidssted er hjemme hos oss i Trondheim, og arbeidstiden vil være etter skoletid på hverdager, samt i helger. Stillingen vil være på ca 20% og variere mellom 5-15 timer i uken.

Personlig egnethet og kjemi, vil bli vektlagt. Det er også en stor fordel dersom du har relevant erfaring enten fra tidligere jobber eller studier.

Menn oppfordres til å søke.

Du må ha plettfri vandel og politiattest er nødvendig

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Ønsket oppstart

Etter avtale

Kontaktperson

Jørgen Høyem
BPA-Koordinator
E-post: jorgen.hoyem@primaassistanse.no
Telefon: 936 83 008

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!