Er du min sporty BPA assistent?

BPA assistent

Nes - Viken

Jeg er en aktiv og treningsglad gutt på 22 år, med godt humør og glimt i øyet, og er født med moderat Cerebral parese. Jeg bor sammen med mamma og pappa i Nes kommune, Viken. Jeg har behov for assistanse til en del daglige gjøremål, samt i forbindelse med trening. Det dreier seg om 18 timer pr uke, 48% stilling.

Jeg er ferdig utdannet logistikkoperatør med fagbrev, og søker for tiden etter jobb på deltid. Min store lidenskap er først og fremst trening. Jeg trener variert styrketrening daglig og på sommeren blir det en del sykling på landevei med håndsykkel. På vinteren driver jeg med langrennspigging og har et sterkt ønske om å satse innenfor denne idretten, og har som mål om å bli så god som mulig. Jeg spiller El-bandy for Lillestrøm El-bandyklubb og trener på kveldstid, en gang i uken. I forbindelse med denne idretten deltar jeg på helge-cuper rundt om i landet. Ellers er jeg også interessert i dataspill, og være med venner og jeg har egen bil.

Arbeidsoppgaver vil være:

·         Bistå ved påkledning og dusjing

·         Assistere ved trening

·         Assistere på aktiviteter og reiser

·         Bistå ved husarbeid og matlaging

Du må

·         Være mellom 18 - 50 år

·         Pliktoppfyllende

·         Ha plettfri vandel

·         Ha førerkort

·         Gjerne disponere bil (ikke et krav, men ønskelig)

·         Ha svært gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig.

Det er viktig at du liker og være aktiv, og at du tar initiativ.  Du må ha guts og stå på vilje. Du må være fleksibel og spontan, men samtidig ha evnen til å være rolig når situasjonen krever det. Humor er viktig i denne jobben. Kjemien mellom deg og meg vil være avgjørende.

Arbeidstiden vil i ukedagene være, stort sett på dagtid, men kan variere til ettermiddag og kveld etter hvert. Pluss noen ganger helg. Oppstart i begynnelsen av februar.

 


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Ønsket oppstart

01.02.2021

Kontaktperson

Elin Skogly
Avdelingsleder
E-post: es@primaassistanse.no
Telefon: 93605550

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!