Fotballinteressert dame søker BPA assistent

BPA assistent

Fotballinteressert dame

Jeg er ei livsglad dame på 34 år som bor i egen leilighet i Trondheim, og jeg ønsker meg en mer aktiv og sosial hverdag.

Er født med en funksjonshemming som kalles ryggmargsbrokk og sitter i rullestol, noe jeg har gjort hele livet. Derfor er jeg nå på jakt etter en assistent som kan bistå meg i min hverdag.


Litt om meg og mine hobbyer

Mat er en lidenskap.

Strikking er en hobby.

Fotball, sang og musikk er også en stor del av mitt liv. Det er en stor fordel om assistenten deler noen av disse hobbyene, slik at vi kan dra på kamp eller konserter sammen.

Trening har vært viktig for meg, men i det siste har dette blitt nedprioritert, så jeg ønsker også at assistenten kan bli med meg på trening.


Hva ønsker jeg assistent til

Trening, matlaging, opplevelser, handling, sosialt og hushold.

Utdanning og erfaring er ikke et krav, det viktigste er at vi har god kjemi.

Stillingen vil utgjøre ca 25% stilling og arbeidstiden 2-3 dager i uken.


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Ønsket oppstart

Etter avtale

Kontaktperson

Monica Heggen Bergh
BPA-koordinator
E-post: monica.bergh@prima-assistanse.no
Telefon: 47257395

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!