Vi søker sommervikarer som BPA-assistent i Oslo

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd. Oslo

Arbeidssted:
Oslo

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
05.06.2021

Ønsket oppstart
Etter behov

Om jobben:

Når du jobber som brukerstyrt personlig assistent (BPA-assistent) hos Prima Assistanse, blir du vanligvis ansatt hos den enkelte arbeidsleder (brukeren). BPA handler om å bistå arbeidslederen din og yte den assistansen han eller hun har ønske og behov for, som omfatter bistand og gjøremål i og utenfor hjemmet. Det kan blant annet bety hjelp til personlig hygiene og stell, matlaging, bilkjøring eller assistere i jobb- og skolesituasjon. Arbeidssted kan variere, alt etter hvor arbeidslederen befinner seg, og du må som BPA-assistent ha evnen til å være fleksibel.

Som regel vil en assistent være ansatt hos én arbeidsleder, men i dette tilfellet må man være forberedt på å bli tilkalt dit behovet gjelder.

Å ha BPA kan være svært sårbart, og med økende smitte og ferieavvikling søker vi flere tilkallinger som er tilgjengelige i sommer. Det kan bli mulighet for forlengelse etter sommeren.


Ønskelige kvalifikasjoner:

  • Kan snu seg rundt på kort varsel
  • Setter seg raskt inn i nye arbeidsoppgaver
  • Kan omstille seg nye arbeidsledere
  • God til å kommunisere. Noen arbeidsledere kan ha begrenset språk
  • Gjerne erfaring fra BPA, men ikke et krav
  • Plettfri vandel – dette er et krav


Kjenner du deg igjen i dette håper vi at du søker på stillingen. Husk å skrive når i sommer du er tilgjengelig til å jobbe, og legg til en video og fortell litt om deg selv.

Vi intervjuer aktuelle kandidater fortløpende.

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!