Fiffig dame på 65 år søker BPA assistenter

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Ungdommelig kvinne på 65 år

Arbeidssted:
Tromsø

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Mai/juni

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.


Fiffig dame på 65 år søker sommervikarer.

 

Da det ikke er lenge igjen til sommeren så trenger vi nå noen flotte sommervikarer som ønsker å jobbe alt fra 20-100%. Arbeidstiden vil være dag, kveld og natt. Her er vi fleksibel ift ønsker og behov. I tillegg trenger vi flere tilkallingsvikarer som kan stille ved sykdom, høytider og i ferier.

Helsefaglig bakgrunn er fint, men overhode ikke det som vektlegges mest. Her er det personlige egenskaper som er det viktigste! 

En typisk hverdag for bruker og assistent er assistanse vedrørende morgenstell. Bruker er ei fiffig dame som skyr joggeklær og heller ønsker å se og føle seg bra. Opptatt av velvære, så absolutt en fordel om du vet hvordan en øyeskygge skal brukes. 

Videre er det hjelp til hverdagsting som litt husarbeid (klesvask, vask osv), matlaging, litt trening, kafebesøk og shopping, assistanse under fysioterapitimer, logopedtimer osv. 

Bruker har tidligere hatt hjerneslag og har dermed en fot og en arm som ikke er helt samarbeidsvillig, derfor er rullestolen ett viktig hjelpemiddel i hverdagen. Har også fått talefeil etter hjerneslaget og har enkelt språk i dagliglivet. 

Under opplæring vil de andre assistentene hjelpe deg i rutiner og i hvordan kommunikasjonen kan flyte best mulig, da bruker er i opplæring for å kunne få enda bedre språk. Du vil også få assistentkurs slik at du skal føle deg trygg i rollen som assistent. 

Da vedtakseier og hennes ektemann har hund så er det fint om du også liker hunder.

Du som assistent bør ha god fysikk. 

Det å være en BPA-assistent fører til at du kommer svært tett på bruker og det beste du kan gjøre om du er usikker på om stillingen kan være for deg, er å søke. Så kan du eventuelt få stille så mange spørsmål du vil under intervjuet. 

Ved ansettelse så må du framvise politiattest med fri vandel. 

Hvis du synes dette høres spennende ut så vil vi gjerne høre fra deg 😊 

 Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!