Prima Assistanse Agder søker Hjemmehjelp

Stillingstittel:
Hjemmehjelp

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Agder

Arbeidssted:
Arendal

Ansettelsesnivå:
Deltid ca 40 %

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Kontaktperson

Linda Strømme Smith

Avdelingsleder

E-post:
lss@primaomsorg.no

Telefon:
90716824

Er DU den vi leter etter i Team Agder ?

Vi utvider og er et selskap i vekst og trenger nå en dame mellom 30 - 50 år som kan utføre Praktisk Bistand tjenester til boliger i Arendal. Hovedsakelig er jobben å besøke eldre mennesker hjemme i deres egen bolig og hjelpe de med hjemmehjelpstjenester som f.eks støvsuging, støvtørking, vask av bad og skifte på seng. Vindusvask kan også forekomme et par ganger i året. Primært besøkes eldre som allerede har fått et kommunalt vedtak på hjemmetjenester fra Arendal Kommune og velger etter "fritt brukervalg" Prima Assistanse som er en privat leverandør. Utstyr som brukes for å utføre jobben finner man i den enkelte boligen.

Det er i første omgang en jobb på dagtid mandag og tirsdag hver uke i Arendal men kan fort bli utvidet da vi stadig får nye Praktisk Bistand brukere.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, rask og effektiv oppstart for aktuelle kandidater, og fast kontaktperson hos Prima Assistanse

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!