Søker personlige assistenter på Ellingsrud - med mulighet for fast ansettelse

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
26 år gammel kvinne i Oslo

Arbeidssted:
Oslo

Ansettelsesnivå:
Deltid 50-70 %

Stillingstype:
Vikariat

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
1. mai 2021

Beklager, denne stillingen utgikk den 05.05.2021.

Kunne du tenke deg å jobbe for en ung kvinne i rullestol som er glad i mat, kultur, film og skriving? Da er kanskje denne stillingen noe for deg.

Kort om meg: Jeg er 26 år og sitter i elektrisk rullestol. Funksjonshemningen min innebærer at jeg ikke har det snev av funksjon i armer og bein. Jeg trenger derfor assistanse til alt av store og små gjøremål i hverdagen, både i og utenfor hjemmet.

Jeg har en svak stemme, men er ufattelig glad i å skrive og trives veldig godt med frilansoppdrag som journalist innimellom.

I første omgang er jeg på jakt etter folk som kan jobbe i sommer fra juni til august, men hvis du er den riktige og kjemien stemmer, vil det være mulighet for å gå over i fast stilling fra høsten av.

Som min assistent vil du bli en del av et lite, men utrolig hyggelig kollegium hvor latteren sitter løst. Vi stiller opp for hverandre når det trengs, og trenger flere personer i teamet som ikke er redd for å ta i et tak og kan stille på kort varsel.

Blant aktuelle arbeidsoppgaver er å assistere med fritidsaktiviteter, på jobb som journalist, og generelle gjøremål i hjemmet som husarbeid, matlaging, vedlikehold og transport.

Jobben innebærer at du vil måtte bistå med personlig stell, og pustetekniske hjelpemidler som hostemaskin og BIPAP. Opplæring vil bli gitt og personlig egnethet vektlagt.

I tillegg må du være innstilt på å kunne bli med på reise, enten det er snakk om kortere eller lengre turer, og sykehusinnleggelser ved behov.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du har førerkort klasse B og kan kjøre med manuell gir. Det er en fordel om du er komfortabel med stor bil
  • Du har gode norskspråklige ferdigheter på nivå med Bergenstest, både skriftlig og muntlig, og mestrer PC-skriving og kontorarbeid
  • På grunn av arbeidets art er det en fordel at du ikke har fysiske skader eller plager som kan være en hindring i jobben. Det må påberegnes noe tunge løft.
  • Det stilles krav om plettfri vandelsattest ved tiltredelse

Personlige egenskaper:

  • Du er ansvarsfull og pliktoppfyllende
  • Du evner å ta initiativ og jobber selvstendig, samtidig som du ikke har noe problem med å følge instruksjoner
  • Du er serviceinnstilt og har et glimt i øyet
  • Du er løsningsorientert og liker en utfordring i ny og ne
  • Du lærer raskt og ser på deg selv som tilpasningsdyktig

Informasjon om stillingen:

Jeg søker to personer i en 50-70% stilling, avhengig av kandidatens motivasjon og personlige engasjement for jobben.

Arbeidstid vil være varierende, og det kreves at man jobber skift. Dette innebærer noe dag- og kveldsvakter, både i ukedager og helger. Røde dager må påberegnes.

Det er snakk om en midlertidig stilling som vikar fra mai til midten av august, men med gode muligheter for fast stilling fra august/september.

Arbeidssted er på Ellingsrud, og andre plasser jeg ferdes.

Fordi jeg har dårlig immunforsvar er det ønskelig at du ikke ferdes mye rundt barn, i store folkemengder eller steder som er utsatt for høy smitterisiko. Jeg fører strenge regler for håndhygiene og smittevern. 

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/