Glad og sosial gutt i Oslo søker BPA-assistenter i forskjellige stillinger

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Glad og sosial gutt i Oslo

Arbeidssted:
Oslo

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
30.04.2021

Ønsket oppstart
Mai

Er du assistenten vi leter etter? Vi er en liten og moderne familie, hvor vår sønn på 15 år trenger personlige assistenter. Han bor annenhver uke hos mamma og pappa, sentralt i Oslo.

Krav til søker:

Vi ser etter deg som er initiativrik og ansvarlig. Du kan gjerne være student eller nyutdannet, men erfaring verdsettes høyt. Erfaring med CP, forflytning og alternativt språk er en fordel, men personlig egnethet og kjemi er det aller viktigste. Du er løsningsorientert, fleksibel og ansvarsfull. Du må være trygg og sosial, og du må tørre å by på deg selv. Det er viktig at du er i fysisk god form, da det blir en del løft. Det er også en stor fordel om du har førerkort klasse B, så du kan kjøre bilen vår. Du må snakke godt norsk, ha plettfri vandel og politiattest vil bli krevd. Grunnet stillingens natur vil mannlige søkere bli prioritert.

En typisk arbeidsdag:

Det er ingen hemmelighet at «gaming» og youtube står høyt på aktivitetslisten. Men når samfunnet åpner litt mer, kan det også være aktuelt å dra på bursdager, utflukter, konserter, idrettsarrangementer og å henge med venner, for å nevne noe. Vår sønn har mye humor og glimt i øyet. Han er kognitivt sterk, men fysisk funksjonshemmet. Han trenger assistanse til alle dagens små og store gjøremål. Dette innebære blant annet stell, mating (PEG), medisinering og eventuell håndtering av CPAP på natt. Sønnen vår er sosial og nysgjerrig, og ønsker nå i veldig stor grad å bli og være mer selvstendig. Det håper vi du kan hjelpe ham med.

Arbeidssted- og tid:

Arbeidet vil foregå hjemme hos oss, på Storo eller på Rosenhoff, eller på skolen. Det vil være behov både på dagtid, kveldstid og på natt. For de rette personene vil vi sette opp en fast turnus. Du kan også bli spurt om å assistere i ferier og på opptreningsopphold, men dette avklarer vi sammen i god tid i forveien. Du vil bli en del av et team med flotte assistenter og all opplæring vil bli gitt. Mamma og pappa er arbeidsledere, og Prima Assistanse vil bli din formelle arbeidsgiver.

Turnus dagtid: 07.30-15.30

Turnus kveldstid: 15.30-22.30

Turnus natt: Våken natt 22.30-07.30

Turnus helg: Kan variere noe

Det vil også være behov for flere tilkallingsassistenter.

Det er viktig at du spesifiserer hvor mange timer i uka og når på døgnet du ønsker å jobbe, så vurderer vi aktuelle kandidater fortløpende.

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!