Prima Assistanse Innlandet søker Assistent

Stillingstittel:
BPA Innlandet

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Innlandet

Arbeidssted:
Norde Land

Ansettelsesnivå:
Deltid Ca. 40 %

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Hanne Mali Slettum

Arbeidsleder

E-post:
rampongen@live.no

Beklager, denne stillingen utgikk den 12.05.2021.

Jeg er en dame på 27 år som liker å være aktiv både med friluftsliv, idrett og aktiviteter sammen med datteren min. Jeg søker etter en fast assistent 2 dager i uken hovedsakelig mandag og fredag. Jeg ønsker å ha en assistent som kan del i vår aktive hverdag og som kan ta en utfordring på strak arm og som ikke er redd for å ta i et tak. Det er ønskelig at du er strukturert, oppmerksom, og utadvendt. Du må ha gode evner til samarbeid og kommunisere, og samtidig kunne jobbe selvstendig. Det er nødvendig at du har førerkort klasse B.  

BPA står for borgerstyrt personlig assistanse og er et likestillingsverktøy slik at jeg kan leve et aktivt og selvstendig liv. Det å jobbe som BPA er ikke det samme som å være støttekontakt eller en hjelpepleier. Du har ikke ansvaret for meg eller omsorgen for meg. BPA er et serviceyrke og ikke et omsorgsyrke.   

Ingen erfaring eller utdanning er påkrevd. Du vil få god opplæring. Menn og kvinner oppfordres til å søke. God kjemi vil vektlegges. Det er Prima Assistanse som har arbeidsgiver ansvaret, men det er jeg som er arbeidsleder. Lønn etter tariff.     

Politiattest er påkrevd etter lovhjemmel; Helse og Omsorgstjenesteloven §5-4   

Send meg en søknad tekst hvor du forteller litt om deg selv og hvorfor nettopp du tenker at du vil passe som min assistent. Kun aktuelle kandidater vil bli kontaktet for intervju. Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt på mail: rampongen@live.no