Initiativrik og interessert BPA-assistent søkes i Sula/ Eidsnes

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd Møre & Romsdal

Arbeidssted:
Ålesund

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Snarest

Beklager, denne stillingen utgikk den 13.05.2021.

Den interesserte er interessant, sier de. Og jeg søker deg som er like interessert som meg i både det ene og det andre. Jeg er en voksen mann som behøver deg som mine armer og ben. Er i utgangspunktet kokk, så om du ønsker å lære deg et triks eller to kan du gjerne gå i lære med meg.

Ellers er jeg glad i å være ute i naturen, glad i å diskutere, interessert i psykologi og kommunikasjon, samt hypnose. Dette er bare litt av det hele, om du er interessert i å høre resten så anbefaler jeg deg å søke på denne stillingen.

 

Egenskaper som er viktig at du innehar:

-       Helsefaglig bakgrunn/ fagarbeider

-       Pålitelig og punktlig

-       Tålmodig

-       Initiativrik

-       Fleksibel

-       Kan fremlegge gyldig politiattest

-       Det er en fordel om du har sertifikat klasse B


Aktuelle arbeidsoppgaver vil blant annet være bistand ved trening, sosiale aktiviteter, matlaging, ordinært husarbeid, samt personlig stell. Arbeidstid vil være dag/kveld både uke og helg. Jeg søker flere assistenter, i ulike stillingsprosenter- alt fra tilkallingsvikarer til nærmere fulltidsstilling.  

Til sist, men ikke minst, er det viktig at du ikke er allergisk mot katt. Jeg har katt, og han er sjefen i dette huset. 😊

 

Arbeidssted: Eidsnes, Sula kommune

Stillingstittel: BPA-assistent

Oppstart: Snarest

Kontaktperson: Lisa Gangstad

E-post: jobb@primaassisatnse.no

 

Merk søknaden med BPA-177


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/