Brukerstyrt personlig assistent søkes til kvinne i Ytrebygda

Stillingstittel:
BPA-assistent

Arbeidsgiver:
BPA Vestland

Arbeidssted:
Bergen

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Mette Helland

BPA-koordinator

E-post:
mette.helland@prima-assistanse.no

Telefon:
94814707

BRUKERSTYRT PERSONLIG ASSISTENT SØKES TIL KVINNE I YTREBYGDA

Kvinne i 50-årene søker brukerstyrte personlige assistent i stilling som tilkallingsvikar med mulighet til å arbeide mer ved behov og i ferier. Det kan være mulighet for fast stilling på sikt, for den rette kandidat.

Stillingen som brukerstyrt personlig assistent innebærer vakter på 3-4 timer. Arbeidstid vil bli bestemt etter avtale mellom assistent og arbeidsleder, men alltid etter kl.12.00 og på hverdager. Arbeidssted er i Ytrebygda, i nærheten av Lagunen og like ved bybanestopp.

Arbeidsoppgaver innebærer:

o  Handling og henting av pakker fra posten, samt varer fra apotek

o  Bære ut og kaste restavfall, papp og plast

o  Dagligdagse gjøremål som rengjøring, rydding og andre huslige oppgaver

o  Assistanse i forbindelser med avtaler


Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

o  Du er rolig, selvstendig, voksen og praktisk

o  God kjemi og personlige egenskaper vektlegges

o  Du har førerkort. Egen bil er ikke påkrevd, men det er en fordel.


Stillingen innebærer å assistere ved å bistå med daglige ærend i hverdagen. I dagens koronasituasjon foregår assistansen kun ved at assistentene bidrar med ærend og assistanse utenfor hjemmet. Det er ønskelig at assistentene på sikt skal kunne gjøre enkelte oppgaver inne i hjemmet når situasjonen tillater dette.

Det vil være mulighet for å arbeide mer i ferier, og vi ønsker gjerne assistenter som er tilgjengelig for dette. Dersom du er tilgjengelig for å arbeide i uke 29, 30 og 31 er det fint om du oppgir det i søknaden. Søknader vil bli vurdert fortløpende og aktuelle søkere vil bli kontaktet. Det er ønskelig med oppstart så snart som mulig.


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

 

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!