Prima Assistanse Romerike søker BPA assistent til jente på 18 år

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Romerike

Arbeidssted:
Lillestrøm

Ansettelsesnivå:
Deltid 61%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
29.05.2021

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Stine Alnæs

BPA-Koordinator

E-post:
sa@primaassistanse.no

Telefon:
93619465

Jeg er en hyggelig jente på 18 år som bor i Lillestrøm, jeg søker etter en brukerstyrt personlig assistent med oppstart i august. Timeplan for 3 vgs studiespesialiserende er ikke kjent enda, men i år på 2 vgs ga den følgende vakter til assistenten min:

Hver morgen mandag - fredag 07.00-08.30

Etter skoleslutt: mandag-fri

tirsdag 12.00-16.30

onsdag 12.20-16.30

torsdag 15.25-20.30

fredag 13.40-16.00

Timeantall i skoleuker har vært ca 22 timer.

Eventuelt vakt en lørdag eller ett par kvelder i måneden, på planleggingsdager og noen fri/feriedagerog ca 2+2 uker i sommerferien kommer i tillegg. Dette gir gjennom året ett snitt på 27 timer ut fra det vedtaket jeg har fram til juni, da kommer det nytt vedtak.

Egenskaper jeg ser etter:

Du er positiv, kreativ og løsningsorientert

Du er pliktoppfyllende og kommer til avtalt tid

Du er ansvarsbevisst og tålmodig

Du behersker norsk muntlig og skriftlig

Jeg er på utkikk etter en som ser muligheter framfor begrensninger, og som mener at alle har rett på ett liv på like vilkår selv om de har noen utfordringer. Høres dette ut som deg? Da håper jeg at nettopp DU søker, enten som fast assistent eller tilkallingsvikar.

Du må bistå meg i daglige gjøremål, i tillegg til litt trening og tøying innimellom. Du skal være en forlenget arm til en som er avhengig av rullator, og noen ganger rullestol- alt fra å hjelpe til med lekser, til matlaging, samtale og fritidsaktiviteter. Jeg rir en gang i uken så du kan ikke være allergisk mot hester. Arbeidstiden vil stort sett være hjemme hos meg eller i nærområdet.

Førerkort klasse B for manuelt gir er ett krav, da rullestol/rullator må være med på det som er av aktiviteter.

Jeg oppfordrer kvinner mellom 19-28 å søke, og personlig egnethet vil bli vektlagt. Du må ha plettfri vandel (politiattest kreves ved ansettelse)


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!