Personlig assistent på Lepsøy

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Lepsøy

Arbeidssted:
Lepsøy

Ansettelsesnivå:
Deltid 20 %

Søknadsfrist:
05.05.2021

Ønsket oppstart
Snarest

Kontaktperson

Lisa Josefin Gangstad

BPA-Koordinator

E-post:
lisa.gangstad@prima-assistanse.no

Telefon:
916 07 535

Vi søker etter brukerstyrte personlig assistenter på Lepsøy i 20-30% stilling til en mann på 66 år. Han har nedsatt funksjonsnivå etter et hjerneslag, men går godt, klarer endel daglige gjøremål og er blid og positiv. Han er glad i å gå tur og holde på ute med praktiske ting. Huset på Lepsøy er en del av et småbruk som ikke er i drift, men som trenger stadig litt vedlikehold av bygninger og innmark.

Vi ønsker en assistent som kan være der, hovedsakelig enkelte helger, men også noen ukedager. Vi søker etter deg som kan bidra med godt humør og som kan være en støtte i hverdagen.

Følgende egenskaper er ønskelig:

Viktigste egenskaper er at du er punktlig, arbeidsom og glad i å gå tur. Hvis du er litt «handy» og liker praktisk arbeid er det en fordel, men dette er ikke et krav.

Mer om stillingen:

-Stillingen krever ingen formell utdanning

-Du må beherske norsk godt

-Ha plettfri vandel

-På bakgrunn av stillingens natur, foretrekkes mannlige søkere, men dette er ikke et krav.


Merk søknaden med BPA 146.


Tiltredelse: Snarest

Stillingsstørrelse: 20-30%

Antall stillinger: 2


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!