Kvinne 33 år, Alta søker BPA-tilkallingsassistent

Stillingstittel:
BPA-tilkallingsassistent

Arbeidsgiver:
Kvinne 33 år, Alta

Arbeidssted:
Alta

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.


BPA-assistent på tilkalling og sommervikar søkes til kvinne 33 i Alta


Jeg er en kvinne på 33 år som har behov for tilkallings- og sommervikarer med mulighet for fast stilling.

Jeg har samboer, barn og hund. Hodet mitt vil så mye, men kroppen min lystrer ikke. Som BPA er du mine armer og ben i alle dagliglivets gjøremål.

Arbeidsoppgavene er stort sett:

  • Matlaging
  • Bistå i omsorgsoppgaver (kjøring, legging, lekser osv.)
  • Husarbeid
  • Følge på avtaler, timer og aktiviteter
  • Bistå i dyrehold
  • Helg: dra på tur/aktiviteter med familien eller avlastingsoppgaver.
  • Bistand på tur/ reise

Formen min varierer mye, noen dager tilbringes i senga og andre dager tilbringes i mer aktivitet, da trenger jeg følge av BPA, noen ganger med rullestol og andre ganger uten rullestol.

Min sykdom er helt usynlig for folk utenfor kjernefamilien, det er derfor viktig at du har åpne holdninger og har evne til å se, observere og lytte til andre mennesker fra deres perspektiv. Det er også viktig at du er selvstendig i sitt arbeide. Opplæring og innføring i rutiner vil selvsagt bli gitt.

Det er en fordel om du trives på kjøkkenet, og det er must at du liker å være sammen med barn og dyr. Som BPA blir du en viktig ressurs i vår familie, og du blir en voksen rollemodell for vårt barn. Det er et stort pluss om du liker å ta med både barn og dyr på aktiviteter utendørs og gi mestringsopplevelser overfor vårt barn.

Arbeidstiden og arbeidshverdagen er fleksibel og kan tilpasses studier/ deltidsjobb osv. Det er varierende arbeidstid mellom dag, ettermiddag, kveld og helg.

Opplæring vil bli gitt og du vil også få assistentkurs for at du skal føle deg trygg i assistentrollen. Du må ha førerkort klasse B og beherske norsk. Ved ansettelse må du fremvise politiattest med fri vandel.  


Tenker du dette kan være noe for deg så vil jeg gjerne høre fra deg :)


Søknadsfrist: Omgående


Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!