Vil du bli min assistent?

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Trondheim

Arbeidssted:
Saksvik

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
07.06.2021

Kontaktperson

Monica Heggen Bergh

BPA-koordinator

E-post:
monica.bergh@prima-assistanse.no

Telefon:
47257395

Vil du bli min assistent?   

Er du en positiv, sporty og blid person som ikke er redd for å ta i et tak, og har lappen? Da trenger jeg deg! Jeg trenger nå flere gode hjelpere, og ønsker kvinnelige assistenter som del av et godt og stabilt team. Jeg har følgende stillinger å tilby:

  • Heltid – 100%
  • Deltid – 50%
  • Deltid – 25%
  • Tilkalling

Jeg heter Julie, er 22 år og bor i Malvik. Jeg har CP (cerebral parese) og kan ikke gå uten støtte, derfor sitter jeg i rullestol. Jeg snakker utydelig, og trenger hjelp i alle situasjoner. Jeg flytter snart inn i egen bolig, og ønsker assistenter som bidrar til at jeg fortsatt kan ha en aktiv og fin hverdag. Jeg har nettopp hatt to fantastiske år på folkehøgskole.

Målet mitt er å få en jobb å gå til som jeg mestrer, og som er databasert. Derfor vil det være en stor fordel om du har god datakompetanse, og kjenner verktøy for behandling av tekst og bilder. Jeg håper å dra nytte av støtte fra assistentene også i en jobbsituasjon.

Jeg liker fotografering og min store hobby er å skrive dikt. Jeg liker å være ute i naturen, og trening er en viktig del av livet mitt. Jeg har stor nytte av ridning og trening i vann.

Matlaging trenger jeg hjelp til, så håper du trives ved grytene. Kjekt om du også liker å bake.

Jeg er glad i musikk, og elsker teater, film og konserter.

Det er fint om du har noen av de samme interessene som meg.

Har du godt humør og ser mulighetene framfor begrensningene, da er du den jeg ser etter.

Har vi god kjemi, så håper jeg at vi kan bli et godt team.

Hvis dette høres ut til å være noe for deg, så ta kontakt da vel!

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!