Vil du bli kompisen min?

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Gutt snart 4 år

Arbeidssted:
Ranheim

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Anniken Aasen

BPA-Koordinator

E-post:
anniken.aasen@prima-assistanse.no

Telefon:
41500050

Jeg er en livlig og glad gutt på snart 4 år som søker en kompis som kan være mine armer og bein på ettermiddagene og hver tredje helg, både hjemme og ute. Jeg digger å tulle og tøyse, finne på sprell og være i aktivitet, så tempoet kan godt være stort. Min store lidenskap er å være i vann og jeg elsker å være i Pirbadet hvor jeg svømmer som en fisk. I tillegg må jeg ha hjelp til andre ting som er litt mer hverdagslig, men med godt humør og humor blir det også en lek.

Jeg bor sammen mamma, pappa og storesøster på Ranheim. Familien min liker å være i aktivitet både i hverdagen og i helgene, med både friluftsliv og ulike fysiske aktiviteter – og jeg er selvfølgelig med. Blir du kompisen min, vil du også komme tett på familien min. De er veldig kule altså, så det kommer til å gå veldig bra.

Jeg har ulike funksjonsvariasjoner som gjør at jeg ikke klarer å leve helt som andre barn. Derfor er jeg så glad for at det finnes noe som heter BPA. Det står for brukerstyrt personlig assistanse og gjør at jeg kan få lov til å gjøre mye av det samme som andre barn får til på egen hånd. Jeg vil kalle det for kompis jeg, men det er en ordentlig jobb altså. Fra før har jeg flere andre assistenter som jeg har blitt veldig glad i.

Mamma sier at det hadde vært topp om du:

-       Er i god fysisk form, er leken og har masse energi

-       Har forståelse for hvordan man jobber med barn som ikke har språk

-       Er ansvarsfull og initiativrik

-       Har førerkort, selv om det ikke er avgjørende

-       Har lyst og mulighet for å være med på reiser i ny og ne

Jeg søker etter en assistent som kan jobbe fast 1-2 ettermiddager i uken, samt hver tredje helg. Jeg vil gjerne at du starter som tilkallingsassistent allerede nå og fremt il sommeren, men fra august av vil jeg gjerne at du får en faststilling. Det er viktig at du også kan jobbe på høytidsdager og på sommeren. Du vil bli ansatt hos Prima Assistanse AS, som vil ha ansvaret for bl.a. lønn, forsikringer, pensjonssparing og opplæring. Ifm jobb på høytidsdager, helger og kveld vil du få tillegg i lønn.

Lurer du på noe, kontakt Prima Assistanse v/ BPA-koordinator Anniken Aasen. Hun har telefonnummer 41500050 og e-postadresse :anniken.aasen@prima-assistanse.no.


Merk! Av hensyn til ditt personvern tar vi ikke imot søknader eller CV per e-post. Om du ønsker å bli vurdert til stillingen må du søke via rekrutterings-systemet vårt. Det gjør du ved å klikke "Søk her". Du må besvare 2 korte videospørsmål i søknadsprosessen. Ingen grunn til stress – de er veldig enkle og greie.

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!