Nye BPA-assistenter søkes

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Trondheim

Arbeidssted:
Heimdal

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Jørgen Høyem

BPA-Koordinator

E-post:
jorgen.hoyem@primaassistanse.no

Telefon:
936 83 008

Jeg er en ungdommelig herremann på 51 år som søker etter assistenter. Jeg trenger hjelp til alt døgnet rundt, da jeg har sykdommen ALS. Bor i en handicaptilpasset enebolig på Heimdal, og jeg har min datter på 16 år annenhver uke.

Arbeidsoppgaver vil være: personlig stell, matlaging, tøyninger, følge opp min datter, kjøring av handicapbil (hvis du har førerkort), kjøring av el-stol, være med på konserter/shopping/reiser, huslige gjøremål, medisinsk oppfølging etc. Nødvendig opplæring vil bli gitt, sammen med en annen assistent og på lungeavdelingen ved sykehuset.

Jeg har til enhver tid 10-11 assistenter som jeg er arbeidsleder for i en BPA ordning. Prima Assistanse er min BPA leverandør.

Du vil få 5 opplæringsvakter, og hvor høy stillingsandel du vil få avhenger av hvordan det går, med mulighet for større faststiling etter hvert, fra 25-100% stilling.

Jeg søker etter en dame, gjerne med førerkort, som er utadvendt, snill og omtenksom, med et ønske om å hjelpe andre. Det er ønskelig at du kan jobbe hos meg noen år, da det er mye opplæring, samt at man blir godt kjent med hverandre.

Du kan kombinere denne jobben med studier eller annen jobb, jeg tilpasser ønsker fra deg.

Dersom dette virker interessant så vil jeg gjerne høre fra deg.

Gjerne søk opp navnet mitt, Freddy Olden, for å finne ut mer om meg og min sykdom.

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsnedsettelse. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsnedsettelse får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!