Gutt på 10 søker leken Fortnite assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Gutt på 10 søker leken Fortnite assistent

Arbeidssted:
Lillestrøm

Ansettelsesnivå:
Deltid 70% og 30%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
30.06.2021

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Stine Alnæs

BPA-Koordinator

E-post:
sa@primaassistanse.no

Telefon:
93619465

Gutt på 10 år søker leken Fortnite-assistent

 

Jeg er en gutt på straks 10 år som går i 5. klasse og har muskelsykdom. To av de brukerstyrte assistentene mine skal over på studier etter sommeren. Jeg søker derfor deres erstattere. 

 

Stilling 1: 

Jeg søker en assistent som kan hjelpe meg før skolen starter, gjennom skoledagen, og hjem igjen etterpå. Du må snakke perfekt norsk og forstår alt jeg sier, ellers blir jeg redd for deg - og du må kunne hjelpe meg med skolearbeid. Du må være positiv til skole og kunne samarbeide godt med kontaktlæreren min. Matte er det faget jeg trenger mest motivasjon i. 

Jeg har også eget opplegg med svømming i gymtimene. Da må du hjelpe meg i garderoben, og du må følge meg i vannet. Fysioterapeuten min bestemmer øvelsene mine, men jeg trenger hjelp av deg til å sjekke at jeg gjør dem riktig.

Det er en fordel om du er i god fysisk form. Jeg kan stå og gå litt, men kjører rullestol om jeg er ute, og sitter på rullator inne. Trapper er drepen og jeg trenger hjelp på toalett, og av og på med klær. I høst må jeg operere ryggen, så i en periode vil jeg trenge mer hjelp enn vanlig. Da blir det også noen uker med hjemmeskole, du og jeg sammen på Teams. Kontaktlæreren min instruerer deg. 

Mamma sier jeg er litt rampete. Jeg hater å rydde og slipper unna mye på grunn av «energiøkonomisering». Kreftene mine skal brukes på det som er kult og viktig. Derfor delegerer jeg rydding og husarbeidspliktene mine til deg. 

Jeg har ikke all verdens mange plikter. Jeg har derimot en storebror og to hunder. Så du kan ikke være allergisk mot hund, for jeg elsker dem. Storebroren min kunne jeg derimot gitt deg gratis, men får ikke lov av mamma å gi ham bort.

Å spille Fortnite er det morsomste jeg vet. Jeg lyger på alderen og melder meg på turneringer som jeg egentlig ikke er gammel nok for. Siden du har taushetsplikt, blir dette mellom oss. Jeg lærer deg opp, om du aldri har spilt før. Men jeg aksepterer faktisk ikke om du ikke vil spille i det hele tatt. 

Mobilen din må du legge bort når du har vakt. Jeg har min egen som vi ringer mamma med for å klarere neste rampestrek.

 

Stilling 2: Etter skolen, trenger jeg også hjelp. Jeg har en deltidsstilling på tre ettermiddager i uken, tirsdag, onsdager og torsdager, ledig. Cirka 15-18 timer, fra skoleslutt til det begynner å nærme seg leggetid. Vi må gjøre lekser sammen og litt opplegg som mamma forklarer på intervju. Også her ønsker jeg meg gutter, for jeg trener en ettermiddag i basseng. Det er uaktuelt å gå i jentegarderoben. Å leke med vennene mine, kino, teater, bursdager og hunder er gøy. Du kan derfor ikke være allergisk, du må tåle barnestøy. Og du takle å være i bakgrunnen om jeg er sliten og bare vil se på iPad. 

 

Mamma sier jeg må ha med dette:

Noe løfting må påregnes. Under timene du jobber på skolen, vil du være under skolens ledelse og lønnes kommunalt etter tariff. Før og etter skolen lønnes du av Prima Assistanse. Mamma er arbeidsleder og setter opp vaktene dine i Tamigo. Men på vakt, henvender du deg direkte til meg, selv når mamma har hjemmekontor. Arbeidssted vil i hovedsak være hjemme hos familiene min, på skolen, eller på skoleutflukter, og i svømmehallen.

 

Egenskaper vi ser etter:

  • Over 21 år
  • Løsningsorientert
  • Fleksibel, leken og ha godt humør
  • Vant til barn
  • God helse
  • Snakke og forstå norsk plettfritt
  • Førerkort kl B
  • Interesse for vernepleie
  • Gjerne militær bakgrunn
  • Plettfri vandel

 

Arbeidstiden vil i hovedsak være på hverdager, fra 7:30 til mellom 13-15, alt etter som når skoledagen slutter, for stilling 1. For stilling 2, jobber du fra jeg er hjemme fra skolen og til cirka 19:30. Egne tider settes for skoleferier. Bil med automatgir stilles til disposisjon i arbeidstiden. 

På grunn av stillingens natur vil mannlige søkere bli prioritert, svært gjerne med interesse for vernepleie, fysioterapi eller med militær bakgrunn.

Stillingsstørrelse: ca 70 % og cirka 30%

Antall stillinger: 2

Tiltredelse: august/etter avtale.

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!