Lyst på en aktiv og variert deltidsjobb, hvor studier og satsning innen toppidrett er i fokus? Søker etter flere brukerstyrte assistenter (BPA) i Bergen og Ørsta!

Stillingstittel:
BPA-assistent deltid

Arbeidsgiver:
BPA Vestland

Arbeidssted:
Bergen

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Snarest, etter avtale

Kontaktperson

Eline Eilerås

Administrativ koordinator

E-post:
eline@prima-assistanse.no

Telefon:
91570722

Jeg er ei aktiv kvinne med kombinert syns- og hørselstap i 30-årene som søker etter brukerstyrt personlig assistent med godt humør, som er allsidig og liker å være i fysisk aktivitet.

Arbeidet består i å yte praktisk bistand både i og utenfor hjemmet. Jeg satser innen dressurridning for funksjonshemmede, og bistand til oppgaver i stall, trening og konkurranser inngår som en del av arbeidet. I tillegg til bistand til husvask/rydding, matlaging, handling, lese-/skrivearbeid og andre praktiske gjøremål jeg trenger assistanse til. Videre er det behov for bistand ved studier, praksis og arbeidsoppdrag. Personer som behersker godt norsk, engelsk og er kjent med akademisk lesing/skriving oppfordres til å søke. Jeg studerer master i synspedagogikk og synsrehabilitering, og flere av mine nåværende assistenter har uttrykt at det svært lærerikt arbeid.

Det er ledig både faste stillingsprosenter og tilkallingskontrakter. Ansettelse gjennom Prima Omsorg avdeling Bergen og avdeling Ørsta. Jeg har primært behov for assistenter som kan jobbe på dagtid og i helger, samt også noen kvelder i uken. Stillingene i Bergen gjelder i hovedsak under skolesemestrene (ca. 9 måneder i året), mens stillingene i Ørsta hovedsakelig omfatter ferie og høytider (ca. 3 måneder i året). Arbeidstid og sted kan variere etter behov, og reise kan forekomme både i forbindelse med studier, praksis og konkurranser/trening.

Jeg har egen bil, og det er et krav at assistentene har B-sertifikat siden jeg ikke kan kjøre selv. Om en har BE-sertifikat og er vant til å kjøre med henger, teller det positivt. Jeg har behov for flere assistenter som kan kjøre hestehenger.

Kvalifikasjoner:

  • Må ha førerkort for bil (Klasse B eller BE).

Egenskaper som bliver vektlagt er:

  • Gode samarbeidsevner
  • Være allsidig og ikke være redd for å «ta i et tak».
  • Gode observasjonsevner da arbeidet inneholder noe beskrivelse av omgivelsene og personer vi møter.
  • Positiv, engasjert og godt humør.
  • Være stabil og møte til avtalt tid.
  • Være effektiv, men ordentlig.
  • Være fleksibel og tilpasningsdyktig.

Vi vil tilby:

  • Konkurransedyktig lønn.
  • Opplæring vil bli gitt ved tilsetting.

Politiattest må fremlegges ved tilsetting.

Er du den rette til å være til å være BPA hos meg, da håper jeg du sender en søknad. 


Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig. Ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egenhet. Du som assistent vil få god opplæring og assistentkurs slik at du skal føle deg trygg i rollen som assistent. 


Om Prima Assistanse

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!