Mann i 20-årene i rullestol søker flere tilkallingsassistenter med mulighet for fast ansettelse

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Mann i 20-årene i rullestol - Oslo

Arbeidssted:
Oslo

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
20.06.2021

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kunne du tenke deg en meningsfull jobb med varierte arbeidsoppgaver? Er du i tillegg fleksibel og kan snu deg rundt på kort varsel, kan du være akkurat den jeg søker etter.

Litt mer om meg og mitt assistansebehov:

Jeg er en livsglad, spontan, positiv og aktiv student bosatt i Oslo. Aktivitetene er alt fra å være med venner, gå på kino, gå på konserter, jobbe med ulike mediating, og å være aktiv i organisasjonslivet. Med andre ord, som assistent for meg får du mulighet til å være med på mye gøy!

Så har det seg slik at for at jeg skal kunne gjøre alle disse tingene har jeg behov for assistanse til personlige og praktiske gjøremål fra morgen til kveld. Derfor er det viktig at du er punktlig, tålmodig, har et åpent sinn, og at du trives med og takler varierte arbeidsoppgaver. Det er fint om du er tilstede på jobben og sosial, men kan trekke deg tilbake når det trengs. Er også lurt om man er litt sporty :) Det er ingen krav om utdanning da opplæring vil bli gitt og personlig egnethet vil bli vektlagt. Dersom du liker å se på film blir jeg ekstra glad, for det er noe jeg virkelig liker.

Arbeidsoppgaver:

Variert arbeid med både personlig assistanse og praktiske gjøremål. Disse oppgavene kan være alt fra å hjelpe meg med dusj, matlaging, husvask, forflytning og assistere meg på ulike sosiale aktiviteter. Er du usikker på hva det vil si å være personlig assistent kan du lese mer om Brukerstyrt personlig assistanse her: https://prima-assistanse.no/jobbe-som-assistent/

Arbeidstid:

Her er det et stort pluss hvis du er så fleksibel som mulig. Jeg legger ut ledige vakter fortløpende og har en oversiktlig turnus å følge.

Hvis du i tillegg er fleksibel på dagtid tirsdag og fredag kan det være gode muligheter for ekstra jobb.

Håper å høre fra deg!

Det er krav om plettfri vandel og politiattest vil bli krevd.

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!