Prima Assistanse Trondheim søker BPA assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Trondheim

Arbeidssted:
Trondheim

Ansettelsesnivå:
Deltid 50%

Stillingstype:
Midlertidig stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Jørgen Høyem

BPA-Koordinator

E-post:
jorgen.hoyem@primaassistanse.no

Telefon:
936 83 008

Jeg er en voksen mann i 80-årene, og har et behov for en assistent som kan være mine ekstra øyne. Da synet ikke er med meg lengre trenger jeg litt bistand til å få skrudd inn den skruen som stikker litt ut, skiftet dekk på bilen min og ryddet litt i mappene på min datamaskin. Lese og skrive e-post for meg, lage mat og følge meg til avtaler. Jeg bor i leilighet på Jakobsli.

Nå som min faste assistent skal ut i permisjon, trenger jeg noen til å fylle hennes sko. Varighet vil være 1år og god opplæring vil bli gitt. Det vil være snakk om minimum 3 vakter i uken på dagtid, men mulighet til å ta noen helger innimellom dersom du ønsker det. Det vil også være muligheter til videre ansettelse etter vikariatets utløp.

  • Du har god ordenssans
  • Er kjent med digitale hjelpemidler
  • Kan bidra med arkivering både digitalt og i papirform
  • Kunne søke på temaer via Google
  • Er observant, og har oversikt over beholdning på klær og utstyr
  • Liker å lage mat
  • Gir deg ikke når du møter motgang
  • Ser positivt på å mestre en El-tandemsykkel ute i trafikken

Dersom dette høre interessant ut, vil jeg gjerne høre fra deg.


Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!