Glade og humørfylte assistenter søkes i Bjerkvik

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Glade og humørfylte assistenter søkes i Bjerkvik

Arbeidssted:
Bjerkvik

Ansettelsesnivå:
Heltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.


Glade og humørfylte assistenter søkes i Bjerkvik

Jeg er en 57 år gammel mann som bor alene sammen med min hund, Preta på 2,5 år, i Bjerkvik.

Jeg er avhengig av rullestol i hverdagen for å kunne fungere.

Jeg er en sosial person som liker den gode samtalen, og jeg er ikke redd for å by på meg selv. Humor og glede i hverdagen er viktig for meg. Jeg liker at andre har det bra og det var nok en av grunnene til at jeg tok legeutdannelse.

Ellers er jeg glad i turer, reiser, opplevelser og god mat. Hunden min, Preta, betyr mye for meg i min hverdag så du som søker, må selvsagt være glad i hund slik at du kan assistere meg når jeg vil trene henne, lufte eller å gå tur.

 

Jeg søker nå etter assistenter som kan jobbe fulltid, deltid og på tilkalling.

Arbeidstiden vil være turnus på dag, ettermiddag/kveld og natt 7 dager i uken.

 

Dine arbeidsoppgaver vil være varierte, alt fra husarbeid, matlaging, assistere på ulike fritidsaktiviteter, gå tur og lufte hunden, gå turer, kjøre tur, vedlikehold av bil, lett helsehjelp, hjelpe meg med ulike fysioterapi øvelser, assistere meg når jeg må reise til UNN i Tromsø ca 2 ganger pr måned etc. Jeg trenger at du noen ganger kan være min forlenget arm, eller fot for at jeg skal fungere så optimalt som mulig i min hverdag.

 

For meg er det viktig at du har godt humør, er selvstendig og lett kan se hva som må gjøres.

Du må være løsningsorientert og ha gode samarbeidsevner.

Og du må være en pålitelig person, du må være punktlig og samtidig ha en god porsjon av fleksibilitet.

 

Det er ingen krav til helsefaglig bakgrunn og ansettelse vil gjøres ut fra personlig egnethet i forhold til jobben som sin helhet.

Du må være over 18 år og ha førerkort klasse B.

Som assistent vil du få full opplæring og du vil få flere kurs som skal bidra til å gjøre deg så trygg i rollen som mulig.

 

Synes du dette høres interessant ut så vil jeg gjerne høre fra deg 😊


Søknadsfrist: omgående

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!