Er du min nye superassistent?

Stillingstittel:
BPA-assistent

Arbeidsgiver:
BPA Vestland

Arbeidssted:
Bergen

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Snarest, etter avtale

Kontaktperson

Eline Eilerås

Koordinator

E-post:
eline@prima-assistanse.no

Er du min nye superassistent?

Jeg er en aktiv og glad gutt på 5 år som søker en superassistent som kan hjelpe meg i hverdagen. Jeg er utviklingshemmet uten verbalt språk, men gjør meg forstått hvis du er litt tålmodig. Jeg trenger kontinuerlig tilsyn. Jeg bor sammen med mamma, pappa og mine to søstre i Ytre Arna.

Jeg er veldig glad i sang og musikk og jeg elsker å være ute å leke. Det å kunne dra i terapibadet er noe av det kjekkeste jeg vet. Så du må være like glad i å bade i vann som jeg er.

Selv om jeg liker å ha det gøy har jeg også behov for hjelp til dagligdagse ting som gjør at jeg kan leve en så normal hverdag som mulig, det er ting som personlig stell og måltider (alt dette vil du få opplæring til). Du må også kunne gjøre husarbeid når det trengs. Også syns mine foreldre det er viktig at du er:

·       Pålitelig

·       Punktlig

·       Lærevillig

·       Tålmodig

·       Fleksibel

·       Har gode kommunikasjonsevner

Krav til stillingen:

·       Du må ha plettfri vandel

·       Ha førerkort og disponere egen bil

·       Snakke flytende norsk

·       Du må kunne jobbe under høytider og helligdager.

Du vil få god opplæring, samt konkurransedyktige lønnsbetingelser

Politiattest må fremlegges ved tiltredelse


Søknader vurderes forløpende.


Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig. Ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egenhet. Du som assistent vil få god opplæring og assistentkurs slik at du skal føle deg trygg i rollen som assistent. 


Om Prima Assistanse

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/


Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!