SmoothieXchange Oslo søker Butikksjef

Stillingstittel:
Butikksjef åpen stilling

Arbeidsgiver:
SmoothieXchange Oslo

Arbeidssted:
Oslo

Ansettelsesnivå:
Heltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Grete Stenersen

E-post:
grete@smoothiexchange.com

Telefon:
93007940

Beklager, denne stillingen utgikk den 30.09.2019.

Er du en blid og utadvendt person som liker å jobbe med mennesker? Motiveres du av å gi kundene våre gode handleopplevelser? Tar du en utfordring og synes det er gøy med høyt tempo? Da er det sannsynlig at du er den vi leter etter!

Som butikksjef i SmoothieXchange har du totalansvar for drift av butikken. Samtidig trives du i lederrollen, er flink til å motivere dine ansatte og er i stand til å skape en positivt og energisk vinnerkultur. Du trives i en hverdag med høyt tempo, er aktiv og detaljorientert og beholder roen også i stressende situasjoner. Det er hos deg og dine medarbeidere kunden får den beste servicen og hyggeligste handleopplevelsen.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å drifte butikkrutiner, påse optimal kundeservice og produktkvalitet, bestilling, lære opp deltidsansatte og sette opp vaktlister som er tilpasset kundestrømmen.

Vi ser etter deg som er utadvendt og engasjert med et positivt menneskesyn og gode lederegenskaper. Du er strukturert og ryddig med godt overblikk og glimt i øyet. Du motiveres av gode økonomiske resultater og ser en klar sammenheng mellom produktkvalitet og kundetilfredshet.

Vi tilbyr deg en spennende og utfordrende butikksjefstilling Du vil gjennomføre opplæring der vi lærer deg alt om SmoothieXchange som konsept og merkevare, våre unike oppskrifter, mersalgsprodukter og hvordan vi er organisert.

Vi gleder oss til å lese din søknad!

Vi vurderer søknader fortløpende