SmoothieXchange Oslo søker Butikksjef

Butikksjef åpen stilling (Heltid)

Fast stilling

SmoothieXchange Oslo

Er du en blid og utadvendt person som liker å jobbe med mennesker? Motiveres du av å gi kundene våre gode handleopplevelser? Tar du en utfordring og synes det er gøy med høyt tempo? Da er det sannsynlig at du er den vi leter etter!

Som butikksjef i SmoothieXchange har du totalansvar for drift av butikken. Samtidig trives du i lederrollen, er flink til å motivere dine ansatte og er i stand til å skape en positivt og energisk vinnerkultur. Du trives i en hverdag med høyt tempo, er aktiv og detaljorientert og beholder roen også i stressende situasjoner. Det er hos deg og dine medarbeidere kunden får den beste servicen og hyggeligste handleopplevelsen.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å drifte butikkrutiner, påse optimal kundeservice og produktkvalitet, bestilling, lære opp deltidsansatte og sette opp vaktlister som er tilpasset kundestrømmen.

Vi ser etter deg som er utadvendt og engasjert med et positivt menneskesyn og gode lederegenskaper. Du er strukturert og ryddig med godt overblikk og glimt i øyet. Du motiveres av gode økonomiske resultater og ser en klar sammenheng mellom produktkvalitet og kundetilfredshet.

Vi tilbyr deg en spennende og utfordrende butikksjefstilling Du vil gjennomføre opplæring der vi lærer deg alt om SmoothieXchange som konsept og merkevare, våre unike oppskrifter, mersalgsprodukter og hvordan vi er organisert.

Vi gleder oss til å lese din søknad!

Vi vurderer søknader fortløpende


Ønsket oppstart

Etter avtale

Kontaktperson

Grete Stenersen
E-post: grete@smoothiexchange.com
Telefon: 93007940

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!