BPA assistenter søkes på Stjørdal

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse avd Midt-Norge

Arbeidssted:
Stjørdal

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Jørgen Høyem

BPA-Koordinator

E-post:
jorgen.hoyem@primaassistanse.no

Telefon:
936 83 008

Prima Assistanse er i vekst. og vi søker derfor flere BPA-assistenter på Stjørdal.

Vi søker primært etter tilkallingsvikarer og deltidsansatte, så det er også gode muligheter for deg som ønsker en meningsfull ekstrajobb ved siden av studier eller annet arbeid.

Hverdager og form varierer når man har en sykdom eller en funksjonsnedsettelse, og det er viktig at du som assistent kan kan bidra med stabilitet slit at livet blir litt lettere.

Om du kan jobbe dag, kveld, helg eller ukedag spiller ingen rolle da vi er på jakt etter tilkalling til flere av våre ordninger. Så kanskje du passer perfekt inn selv om du bare kan jobbe en dag i uken eller en periode i gangen.

BPA er et likestillingsverktøy, der man skal bistå personer med sykdom og/eller funksjonsnedsettelser å leve det livet de ønske. Frihet til å leve kaller vi det.

Vi ser etter deg som:

  • Er hjelpsom og omtenksom
  • Komfortabel med både renhold og matlaging
  • Er trygg og selvstendig
  • Har god ordenssans og liker at det er ryddig rundt deg
  • Har plettfri vandel (krav om politiattest)

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, rask og effektiv oppstart for aktuelle kandidater, og fast kontaktperson hos Prima Assistanse.

Vi vil ta kontakt med søkere fortløpende, så ikke nøl med å sende inn din søknad.

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!