Fleksibel person med ønske om å kunne bidra søkes for hyggelig jobb i Vadsø

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Rolig kvinne på 40 år søker assistent i Vadsø

Arbeidssted:
Vadsø

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

Hva er BPA?

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse. BPA er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at vedkommende kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.


Fleksibel person med ønske om å kunne bidra søkes for hyggelig jobb i Vadsø


Jeg trenger deg som har lyst å utgjøre en liten forskjell for noen. Deg som ønsker å bidra til en bedre hverdag og et frierer liv for en annen.

Jeg søker en som kan jobbe noen timer inni mellom, noen ganger ofte og andre ganger mer sjeldent. Kanskje har du bare lyst å jobbe litt, kanskje har du noen «ondter» som begrenser deg litt men du føler deg likevel ikke ferdig med arbeidslivet, eller kanskje har du skole eller en annen jobb men har noen flere ledige timer du ønsker å arbeide.

Jeg er en rolig og omgjengelig kvinne på 40 år som har behov for Bpa tilkallingsassistent. Som Bpa er du min energi og mine armer og ben når jeg selv ikke strekker til. 

Jeg har redusert kapasitet og formen min varierer mye. Min sykdom er helt usynlig for andre utenom nær familie, det er derfor viktig at du har åpne holdninger, evnen til å lytte og til å se andre mennesker fra deres perspektiv.  

Arbeidoppgaver vil i hovedsak bestå av:

–       Bistå i aktiviteter med barnet/familien

–       Bistå i omsorgsoppgaver (legging, kjøring, levering/henting, måltider)

–       Avlastningsoppgaver.

–       Noe husarbeid


Jeg søker deg som:

–       Er fleksibel

–       Kan stille på kort varsel men som også kan være med på planlagte ting litt frem i tid

–       Er selvstendig og trygg

–       Er pålitelig, punktlig og ansvarsfull

–       Liker å jobbe med mennesker og er løsningsorientert

–       Ser behov og tar initiativ der du ser behovet

–       Ikke har allergi/redsler for husdyr som hund og katt

 

Arbeidstiden og arbeidshverdagen med ulike oppgaver er fleksibel og kan tilpasses. Som tilkallingsassistent vil det være varierende arbeidstid mellom dag, ettermiddag, kveld og helg.

Arbeidsplassen din vil være hjemme hos meg og der jeg til en hver tid ha behov for assistanse (som å dra på tur, cafe etc).


Det er ingen krav til helsefaglig bakgrunn eller tidligere erfaring innen yrket, da ansettelse vil gjøres på grunnlag av personlig egenhet og kjemi.

Som assistent vil du få god opplæring og kurs slik at du skal føle deg så trygg i rollen som mulig.  

Ved ansettelse må du kunne fremvise politiattest med plettfri vandel.


Tenker du at dette kan være noe for deg eller ble litt nysgjerrig på hva dette går ut på, vil jeg gjerne høre fra deg :)


Søknadsfrist: omgående

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!