Engasjert og aktiv kvinne søker BPA-assistenter til fast helgestilling og tilkallingsvikarer

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
BPA Vestland

Arbeidssted:
Bergen

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
etter avtale

Kontaktperson

Eline Eilerås

Administrativ koordinator

E-post:
eline@prima-assistanse.no

Telefon:
91570722

Serviceinnstilte BPA-assistenter til fast helgestilling og tilkalling søkes!

Jeg er en kvinne som er bosatt i Bergen sentrum, og som lever et relativt aktivt liv. Jeg er i deltidsjobb og driver i tillegg med en del frivillighetsarbeid.

Jeg søker kvinnelige personlig assistenter som er serviceinnstilt, fleksibel, pliktoppfyllende og omgjengelig. Det er forventet at du er villig og har evner til «å ta i et tak», og ikke lar deg stresse om noe uventet skjer. Du må grunnet type arbeid være kvinne. Du snakker godt norsk, og må ha førerkort.

Det søkes etter en fast helgestilling til hver 3. helg med arbeidstidene: 08:00 - 16:00 og 17:00 - 22:00, og tilkallingsassistenter med god mulighet for faste vakter.

  • Konkurransedyktig lønn
  • Opplæring vil bli gitt
  • Stillingen krever gyldig politiattest

Merk! Av hensyn til ditt personvern tar vi ikke i mot søknader eller CV per e-post. Om du ønsker å bli vurdert til stillingen må du søke via rekrutterings-systemet vårt. Det gjør du ved å klikke "Søk her".

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!