12 år gammel gutt søker nå etter en engasjert og hjelpsom tilkallingsvikar!

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
12 år gammel gutt i Oslo

Arbeidssted:
Oslo

Ansettelsesnivå:
Ekstrahjelp

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Snarest

Jeg liker blant annet å gå tur, både i byen og i skogen. Har også sansen for svømming, film og musikk. Har utviklingshemming og trenger assistenter som kan legge til rette for ulike oppgaver i hverdagen. Som BPA-assistent vil arbeidsoppgavene dine blant annet være henting fra skole, bistand ved aktiviteter, samt lettere husarbeid slik at hverdagen til min familie går opp.

Assistenten vil jobbe tett sammen med mor under arbeidsdagen. Arbeidstid er ettermiddag/kveld i hverdager og søndager. I tillegg kommer ekstra timer ved sykdom, skolefri og lignende.

Krav til søker:

  • Over 20 år
  • Fysisk sterk
  • Flytende norsk både skriftlig og muntlig
  • Plettfri vandel
  • Kreativ, lærevillig, empatisk, fleksibel og leken
  • Gjerne erfaring fra BPA, men grundig opplæring vil bli gitt

På grunn av stillingens natur vil mannlige søkere bli prioritert

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsnedsettelser. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!