Vi trenger en superdyktig og engasjert butikkleder

Stillingstittel:
Butikkleder

Arbeidsgiver:
Bjørklund Metro

Arbeidssted:
Lørenskog

Ansettelsesnivå:
Heltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Snarest mulig

Kontaktperson

Linda Ryen

Regionsjef

Telefon:
+4799030919

Beklager, denne stillingen utgikk den 30.06.2021.

Er du en stødig, trygg og humørfylt leder?

Som butikkleder i Bjørklund vil du ha hovedansvaret for den daglig driften av butikken. Det innebærer viktige områder som blant annet personalledelse, vareeksponering, samt å holde butikken i topp stand til enhver tid. I en faghandel som Bjørklund er det å være en dyktig selger essensen av det som skal til for å lykkes - enten du er leder eller medarbeider. Som butikkleder for Bjørklund er derfor det å trene og utvikle dine medarbeidere alltid i fokus.


Hvem er du? 

Du er en sprudlende, kreativ og resultatorientert leder som kan bygge opp og utvikle et sterkt team av kyndige, serviceorienterte og motiverte butikkselgere. Du klarer på en lun og god måte å bygge tillit til kundene, slik at Bjørklund er kundens førstevalg ved kjøp av både klokker, bunadssølv, gull og diamanter. 


Vi ser etter deg som:

  • har ledererfaring fra butikk - gjerne faghandel
  • er en rådyktig selger med kunden i fokus
  • er en inspirerende motivator for dine kolleger
  • er selvgående og trives med mye ansvar
  • har stor arbeidskapasitet, drivkraft og fokus på måloppnåelse
  • er imøtekommende, fleksibel og engasjert
  • alltid har et smil på lur!


Vi tilbyr en lederrolle i et spennende norsk selskap i vekst. Her får du muligheten å skape fantastiske resultater sammen med et entusiastisk team. Du vil få god opplæring, og hos Bjørklund har du gode muligheter for personlig og faglig utvikling.

Føler du deg klar til å bli butikkleder i Bjørklund?

Dette er en fast 100% stilling og vi ønsker at du begynner så snart som mulig. Send inn søknad via søknadsskjema ("søk på denne stillingen"). Vi kan tilby deg en spennende og morsom hverdag, i Norges mest foretrukne og veldrevne klokke- og smykkekjede. Ta kontakt for mer informasjon.