Vil du være min assistent i Tønsberg?

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Vestfold

Arbeidssted:
Tønsberg

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Monica Lundeberg

Avdelingsleder

E-post:
monica@prima-assistanse.no

Mann 56 år sitter i rullestol som liker å prate og elsker musikk.

Jeg søker deg som er serviceinnstilt, positiv, løsningsorientert, fleksibel, pålitelig, praktisk anlagt, og en som ser muligheter fremfor begrensninger. I tilegg er du pliktoppfyllende og kommer til avtalt tid. Du bør beherske norsk muntlig og skriftlig.

Du bør ha gode evner til samarbeid og kommunikasjon, og samtidig kunne jobbe selvstendig. Fint om du har noen av mine interesser.

Jeg kan tilby en variert, spennende og lærerik jobb i et hyggelig arbeidsmiljø. Du vil få opplæring ved ansettelse.

Arbeidsoppgavene innebærer å bistå meg med praktisk assistanse i og utenfor hjemmet, bl.a. matlaging, innkjøp, hjelp til personlig hygiene.

Stillingsstørrelser:

Voksne søkere som ønsker et lengre arbeidsforhold og bor i nærområdet Tønsberg vil bli prioritert. Du må ha plettfri vandel (politiattest kreves ved ansettelse), og jeg ønsker oppstart snarest.

 I søknaden er det viktig at du opplyser oss om hvor fleksibel du er. Skriv gjerne litt om din tilgjengelighet og kapasitet i søknaden. Hvilke dager kan du jobbe og når på døgnet passer det best (dag, ettermiddag, kveld eller nattevakt).

Flere av våre kunder klarer mange ting selv, men må ha assistenter til å være deres armer og ben i enkelte situasjoner. Du vil få mer informasjon om hvordan det er å jobbe som assistent ved et eventuelt intervju.

Er dette riktig jobb for deg? Søk allerede i dag!

For å søke klikk på knappen «Søk på stillingen» og legg ved en velbegrunnet søknad der du forteller hvorfor du er riktig person til denne jobben.

 

Du kan lese mer om hvordan det er å jobbe som BPA-assistent på:

https://prima-assistanse.no/jobbe-som-assistent/

Merk! Av hensyn til ditt personvern tar vi ikke i mot søknader eller CV per e-post. Om du ønsker å bli vurdert til stillingen må du søke via rekrutteringssystemet vårt. Det gjør du ved å klikke "Søk her".

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://prima-assistanse.no/


Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!