Edvind 1år søker sommervikar og tilkallingsassistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse / Edvind 1år

Arbeidssted:
Hamarvik

Ansettelsesnivå:
Deltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Jørgen Høyem

BPA-Koordinator

E-post:
jorgen.hoyem@primaassistanse.no

Telefon:
936 83 008

Jeg søker superhelter - kanskje er det deg?

Dagene har mange timer, og derfor ønsker jeg meg en ekstra assistent (eller to). Det er muligheter for mye jobbing i sommer, men jeg har også et håp om at du vil bli med på laget videre også - enten som tilkallingsassistent eller i en fast deltidsstilling.

Jeg er veldig kontaktsøkende og blir raskt trygg på mennesker. Jeg er som 1-åringer flest bare med en del utstyr. Jeg er et skikkelig fangbarn som liker å sitte inntil for å få kos og en pust i bakken, slik henter jeg meg godt inn når jeg er sliten, og det en fin måte jeg kan spare litt energi på. Jeg ønsker meg de samme mulighetene og opplevelsene som en frisk gutt på 1 år ville fått, noe jeg også ønsker at mine assistentene skal bidra til. 

Håper nettopp du ønsker å søke hos meg :)

Info fra mamma:

Han ble født med et alvorlig tilfelle av Diafragmahernie, som betyr at lungene hans er veldig små og han bruker cpap 24/7. Han har et sammensatt sykdomsbilde, men er allikevel en livsglad gutt som byr på mye sjarm og glede. Det vil bli gitt grundig opplæring i alt av medisinsk og teknisk utstyr, både i samarbeid med sykehuset og oss foreldre. Dette vil vi bruke god tid på så assistentene skal føle seg trygge. Man må påberegne en god del fysisk aktivitet, med løfting og gangstøtte og lek gjennom dagen.

Arbeidsoppgaver:

  • Pleie og stell
  • Lek og moro, også med storebror
  • Praktisk bistand både til Edvind og i hjemmet

Personlig egenskaper:

  • Trives med barn
  • Omsorgsfull
  • Pålitelig
  • Fleksibel

Det kreves ingen formell utdannelse, og grundig opplæring vil bli gitt slik at du skal føle deg trygg i jobben.


Vi håper du kjenner deg igjen i stillingsutlysningen og håper nettopp du har lyst til å søke som superhelt hos oss!

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen

Det er enkelt å søke. Du får tilsendt en lenke til søknadsskjemaet der du svarer på noen spørsmål og får mulighet til å presentere deg med video. Alt kan gjøres på mobil, og du slipper å laste opp dokumenter. Ikke nøl, søk nå!