Kverneriet søker servitører med genuin lidenskap for serveringsbransjen

Stillingstittel:
Servitør

Arbeidsgiver:
Kverneriet Tønsberg

Arbeidssted:
Tønsberg

Ansettelsesnivå:
Heltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Snarest

Ønsket oppstart
01.09

Kontaktperson

Perry Williams

Head of Staff Development

E-post:
perry@kverneriet.com

Kverneriet er hjemmet for lidenskapelige Servitører

Vi fokuserer på personlig service. Og ikke bare gir vi gjestene unike opplevelser, men vi sørger for at du som medlem av teamet får den opplæringen du trenger for å lykkes, oppfølgingen du fortjener og den kreative friheten til å ha mye moro på veien.

Vårt budskap på Kverneriet er å Serve Happiness. Om det er for teamet eller gjestene, vil vi Serve Happines hvor og når vi kan. For å klare nettopp dette, trenger vi et team som kan levere. Enten det er snakk om ingredienser, øl, eller personell, foretrekker alltid våre gjester at de får det beste. Hva vi nå ser etter er en servitør til vårt voksende team.

HVA DU SKAL GJØRE...

 • Tilby den perfekte serviceopplevelsen for alle gjester.
 • Ønske velkommen og gi en perfekt start på opplevelsen til gjesten.
 • Presentere menyen, svare på spørsmål og komme med forslag til mat og drikke.
 • Kjenne all mat og drikke som tilbys.
 • Forberede drikkevarer for bar- og restaurantgjester.
 • Hjelpe med å holde restauranten ren og trygg.

DET SOM KREVES AV DEG...

 • Må kunne snakke ett skandinavisk språk.
 • Vi ser helst at du har 1+ års erfaring innen hospitality eller kundeservice.
 • Kan jobbe mellom kl. 11.00 og 01.00.
 • Har ingen reisebegrensninger til arbeidsplassen.
 • Er over 20 år.

Hvis du liker lyden av dette, og du har det som kreves, søk i dag

Check out kverneriet.com/join-us for more info

****

NOEN GRUNNER TIL Å LIKE OSS...

Fleksibel timeplan - For å være lykkelig på jobb, må du gjøre ting som gjør deg lykkelig utenfor jobb. Vi tilbyr teamet vårt fleksibel arbeidstid og gjør vårt beste for å oppfylle eventuelle ønsker du måtte ha.

Rom for å vokse - Å vokse betyr ikke alltid oppover! Det er alltid rom for læring og fremgang, selv om du ikke vil jobbe for å få den neste forfremmelsen. Vi gjør det mulig for teamet vårt å vokse og jage lidenskapene sine både på og utenfor jobb, gjennom læringsappen vår, smaksprøver, workshops og mer.

Alle har en stemme - Innovasjon kjenner ikke hierarki. Kreativitet og endring er ønsket velkommen gjennom ideene til alle, uten unntak.

Sosialt arbeid, sosialt liv - Arbeidet vårt gjør folks sosiale liv bedre, men det betyr ikke at vi trenger å gå glipp av moroa! Gjennom rabatter, sosiale arrangementer, teammøter, mat og workshops ønsker vi at teamet vårt skal kose seg og få mest mulig ut av livet sammen med sine kolleger, venner og familie.

Make your move - Finn en jobb du liker, og du trenger aldri å jobbe en dag i ditt liv. Vi tilbyr et miljø hvor du ikke bare vil ha muligheter til å utvikle deg, men som vil gi deg den opplæringen, støtten og veiledningen du trenger for å komme deg dit du vil. I tillegg må du sørge for at du liker hvert trinn på veien!

Søk på denne stillingen