Ønsker du å ta talentet ditt til nye høyder?

Stillingstittel:
Grafisk Designer

Arbeidsgiver:
Insj UiO

Arbeidssted:
Gaustadalléen 21

Ansettelsesnivå:
Deltid 25 %

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
"etter avtale"

Kontaktperson

Trym Vindenes Berger

HR-Medarbeider

E-post:
trym@insjuio.no

Beklager, denne stillingen utgikk den 19.09.2021.


Er du en student som nyter å skape visuelle konsepter for å inspirere, informere og fengsle andre?

Her i Insj vil du ha mulighet for å ekspandere porteføljen din med business-orientert grafisk design prosjekter som vil utvikle dine ferdigheter og kunnskaper. Som en grafisk designer i Insj, vil du være en del av en grunder kultur med mottoet “læring by doing”.


Jobb formål:

Formålet med denne posisjonen er å skape innhold for diverse (digitale) plattformer og markedsføringskampanjer. Denne stillingen vil jobbe med forskjellige disipliner som visuell kommunikasjon, ideutvikling, illustrasjon, markedsføring, fotografi, web design og animasjon. Grafisk designeren vil være et nøkkelmedlem i det kreative teamet, som overser alle elementer av forproduksjon, produksjon, etterproduksjon og helt opp til utgivelse.


Rollen til posisjonen:

Du vil bli ansvarlig for den grafiske produksjonen gjennom forskjellige prosjekter og skal sørge for at Insj sin grafiske profil er oppdatert og at ansatte har adgang til det grafiske materiale de trenger. Rollen innebærer å skape og produsere innhold for forskjellige avdelinger, kanaler og prosjekter. Eksempelet på prosjekter er: Insj sin webside, markedskampanjer/reklame og oppdatere Insj sin grafiske identitet. 


Hovedoppgaver og ansvarsoppgaver:

 1. Grafisk produksjon 
 2. Ideutvikling
 3. Delta i workshops relatert til prosjekter
 4. Webdesign
 5. Animasjon
 6. Illustrasjon
 7. Innholdsskapelse
 8. Bannere/plakater
 9. Merchandise
 10. Manualer og maler for internt bruk
 11. Grafisk identitet og grafisk profil

 

Ferdigheter og kunnskap

Vår drømmekandidat er en person som vet hvordan å jobbe kreativt med visuell kommunikasjon og er fremtidsorientert med strategisk design, illustrasjon, fotografi, webdesign og animasjon. Rollen din vil innebære at hver dag er unik og at hvert prosjekt er mer fargefylt og spennende enn den tidligere. Det viktigste vi ser etter i en kandidat er interesse for feltet, god arbeidsetikk og at du er ambisiøs av natur.

Ferdigheter vi ser etter:

 1. Design software kunnskap
 2. Kontroll over adobepakken

Bonus ferdigheter:

 1. Wordpress
 2. Videoredigering (som f.eks Adobe Premiere Pro etc)
 3. God innsikt i regler og normer for industrien
 4. Kan jobbe kreativt, alene og i team


Vår drømmekollega er:

 • Kreativ og detaljorientert
 • Har en stor interesse i grafisk design
 • Interessert i å være i et forretnings-fokusert studentmiljø
 • Bor i Oslo og har minst 1 år igjen av studiene
 • Studerer f.eks grafisk design, interaksjons design, media og kommunikasjon, animasjon etc.
 • Kan jobbe i teams men også alene
 • Ikke vær sky med å søke hvis du føler du ikke dekker alle kvalifikasjonene!


Hva kan du forvente av Insj:

 • Et unikt miljø med kontorer på Forskningsparken, hvor du har muligheten til å danne relasjoner med forskjellige organisasjoner, start-ups og virksomheter
 • En gjeng med over 40 hardtarbeidende kollegaer som som jobber sammen med å senke terskelen for studntinnovasjon
 • Et profesjonelt miljø hvor vi verdsetter det å kunne eksperimentere og teste ut nye løsninger. Detter er stedet for å ta hva du har lært i teorien og anvende det i praksis
 • Spennende interne utviklingsmuligheter og diverse kurser og workshoper: Høsten 2021 får vi blant annet besøk av kursholdere innenfor temaene jobbsøking, public speaking og positiv psykologi på arbeidsplassen
 • Muligheten til å bli promotert til en betalt prosjekt eller ledelsesposisjon hvis du ønsker å fortsette din utvikling i Insj


Hva skjer når jeg søker? 

Hvis vi tror du er en god match, vil vi invitere deg til et førstegangsintervju på våre lokaler med to av våre kollegaer. Får du grønt lys av begge disse, vil vi tilby deg et andregangsintervju med to nye kolleger. Med denne prosessen, håper vi å bli bedre kjent med hvem du er og sikre at flest mulig får være med i å velge hvem deres nye kollega skal bli. Vi håper gjennom denne prosessen at du skal få et godt innblikk i hvem vi er, slik at vi sikrer oss at vi er god match for deg også!


Relevant utdannelse og/eller erfaring er selvsagt en fordel. Men, vi vil presisere at om du har stor interesse i grafisk design og visuell kommunikasjon og at du har motivasjon til å lære og utvikling deg selv og om du ønsker å være ta en uavhengig og aktiv rolle i vårt markedsføringsteam, så vil vi gjerne høre fra deg!


Høres dette ut som en spennende mulighet? Ikke nøl med å søk og vi vil ta kontakt fortløpende. Føl deg fri til å også sende oss en portefølje eller pdf dokument med tidligere prosjekter/arbeid. Noe du er usikker på? Sjekk ut våre hjemmeside insjuio.no eller send en melding til trym@insjuio.no med spørsmål.


*Do you need more information in English, send us an e-mail trym@insjuio.no