Jente på 13 år søker BPA assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Jente på 13 år

Arbeidssted:
Grong

Ansettelsesnivå:
Deltid 10 - 60%

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Anniken Aasen

BPA-Koordinator

E-post:
anniken.aasen@prima-assistanse.no

Telefon:
41500050

Beklager, denne stillingen utgikk den 15.10.2021.

Jeg er ei snart 13 år gammel jente som søker etter en superhelt i hverdagen min og av og til helgene. Jeg bor sammen med mamma og pappa, to småsøsken og en superherlig hund i Grong. En superhelt for meg er en som kan bli en viktig del av livet mitt og være en støtte for meg i ulike situasjoner.

Litt om meg:

  • Jeg synes det er gøy med kreative aktiviteter som maling og tegning, og har ofte et prosjekt på gang.
  • Jeg liker å være i aktivitet, og trives like godt i toppen av ei klatreløype som under vann.
  • Jeg liker baking og musikk, og er veldig glad i dyr.
  • Jeg bruker en god del tid på TikTok.
  • Det er topp hvis du også liker noe av dette, men det er ikke et krav altså. Har du «dårlig humor» er det helt innafor, for det har jeg også! Jeg trenger noen til å være med meg på forskjellige aktiviteter i hverdagen, bake sammen med meg og hjelpe meg med litt husarbeid. Noen ganger vil jeg synes det er bra om du blir med på familieaktiviteter i helgene også. Jeg trenger en del tid for meg selv i hverdagen, så da vil jeg at du bare skal være tilgjengelig for meg hjemme i huset mitt. Det er fint hvis vi kan ta noen turer sammen også, så jeg håper du har førerkort.

Jeg ser etter deg som:

  • Kan jobbe på ukedagene, og av og til i helgene
  • Er ung og artig å være sammen med
  • Kan kjøre bil

Ble du litt nysgjerrig på om du og jeg kunne passet sammen? Send inn en søknad da vel, så finner vi ut av det. Størrelsen på stillingen er vi fleksible på. Vi blir nok enige om en stillingsprosent som passer for akkurat deg. Du må også gjerne ringe Anniken i Prima Assistanse, hvis du lurer på noe.

En slik superhelt jeg søker etter kalles også for en BPA-assistent. BPA står for brukerstyrt personlig assistanse og er personlig og praktisk hjelp for mennesker som trenger ekstra bistand for å kunne leve et aktivt, fritt og godt liv i nærmiljøet. BPA gir frihet til å leve! Assistentene vil bli ansatt hos Prima Assistanse AS, som vil ha ansvaret for bl.a. lønn, forsikringer, pensjonssparing og opplæring. Startlønn 185,38 kr/ time. Lurer du på noe, kontakt Prima Assistanse v/ BPA-koordinator Anniken Aasen. Hun har telefonnummer 41500050 og e-postadresse anniken.aasen@prima-assistanse.no.

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsvariasjoner. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/