Er du bilinteressert og trigges av å skape gode kundeopplevelser?

Stillingstittel:
Kundemottaker

Arbeidsgiver:
Høylandet Auto As Avd. Namsos

Arbeidssted:
Spillum

Ansettelsesnivå:
Heltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
Etter avtale

Kontaktperson

Olav Weglo

Daglig leder

E-post:
olav.weglo@hoylandet-auto.no

Telefon:
99 51 00 15

Beklager, denne stillingen utgikk den 17.12.2021.

Er du serviceinnstilt, løsningsorientert og uredd, og trigges av muligheten til å jobbe med de gode kundeopplevelsen hos en fremoverlent bilforhandler? Da er dette stillingen for deg!

Hvordan vil arbeidshverdagen din se ut?

Hos oss får du en nøkkelrolle i form av å være bindeleddet mellom verkstedet og våre kunder. Du er gjerne det første ansiktet våre kunder møter, derfor er førsteinntrykket du gir helt avgjørende for en god start på en positiv kundeopplevelse. Ditt hovedansvarsområde er å sikre fornøyde og lojale kunder gjennom gode kundeopplevelser. Dette gjør du ved å gi det lille ekstra som overgår forventingene, og nettopp det faller det deg naturlig å gjøre. Du vil også ha en sentral rolle med tanke på å legge til rette for produksjon av god kvalitet, slik at vi kan gi kunder og ansatte gode og forutsigbare opplevelser dag etter dag. Dette sikrer du ved hjelp av gode kommunikasjonsegenskaper og rutiner. Er du en do-er som elsker bil og mennesker? Ja da er det ikke noe tvil om at du kommer til å trives i denne stillingen.

Hva skal til for at du skal lykkes og trives hos oss?

  • trigges av å skape gode kundeopplevelser og vet hva som skal til for å vinne tillit hos kunder
  • trives med å finne nye løsninger og er glad i utfordringer
  • liker å følge rutiner og prosedyrer
  • bilteknisk interesse og forståelse
  • gode IT-ferdigheter, du trives med å bruke PC og mobil som arbeidsverktøy
  • gode norsk ferdigheter, både skriftlig og muntlig

Utover dette ser vi gjerne at du er fremoverlent og ikke redd for å ta i et tak. I tillegg håper vi at du er en engasjert og blid kollega som ønsker å bidra positivt inn i vårt arbeidsmiljø.

Hva kan vi tilby deg?

  • topp motiverte og kunnskapsrike kolleger
  • godt arbeidsmiljø, hos oss gleder folk seg til å komme på jobb og møte kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser


Høres dette spennende ut?

Send inn din søknad eller ta kontakt med daglig leder Olav Weglo på mobil 99 51 00 15 om du har noen spørsmål

Om Høylandet Auto AS

Bilbransjen står overfor store og spennende endringer. I dag kan vi både eie, leie bil. Vi kan kjøre elektrisk, plug-in, bensin eller diesel. Bilen er i ferd med å kobles til nettet og bli selvkjørende. Vårt mål er å finne nye måter å fylle vårt mobilitetsbehov på i tiden som kommer. I Høylandet Auto AS har vi satt oss en ambisiøs visjon – «Vi skaper gode opplevelser». Det skal vi gjøre gjennom våre verdier som er "hjelpsom, offensiv, dyktig og effektiv".

Høylandet Auto AS, avdeling Namsos er forhandler av personbiler og nyttekjøretøy. Hos oss får du utført service og reparasjoner, og vi har daglig kontakt med våre kunder. Vi består av en jovial, men fremoverlent gjeng som brenner for å levere gode tjenester for våre kunder. Hos oss får du en fleksibel og spennende jobb der du får jobbe med noen av bransjens mest spennende merkevarer Nissan, Suzuki, Mitsubishi, Peugeot og BYD.