Gledesspreder søker assistent søker BPA assistent

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Gledesspreder søker assistent

Arbeidssted:
Heimdal

Ansettelsesnivå:
Deltid

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
Annonsen er utgått

Ønsket oppstart
snarest

Kontaktperson

Kristine Smith

BPA-Koordinator

E-post:
kristine@primaassistanse.no

Telefon:
408 69 810

Beklager, denne stillingen utgikk den 20.01.2022.

Jeg er en spretten ung mann, med masse glede og livsgnist som trenger en kul type til å assistere meg i helgene og en ettermiddag/kveld i ny og ne.

Jeg er veldig flink til å utrykke meg, men bruker ikke verbalt språk. Jeg viser deg det jeg vil med bilder eller jeg finner andre måter å fortelle deg det jeg vil på. Jeg er ganske flink, men det er viktig at du viser interesse for min måte å utrykke meg på, slik at du kan forstå meg. For jeg forstår deg.

Jeg har behov for assistanse når jeg kommer hjem fra dagsenteret hvor jeg trives kjempegodt. Noen ganger går vi tur og er mye ute. Da er jeg sliten når jeg kommer hjem og vil helst slappe av. Andre ganger er jeg gira på å dra på treningssenteret eller tur på ettermiddagen. Jeg liker å være ute. Jeg trenger en assistent som er flink til å samarbeide med dagsenteret mitt, som innhenter informasjon fra dem jeg tilbringer dagen med og som videreformidler hvordan ettermiddagene og helgene mine har vært. Jeg skal snart få en Toby, som jeg kan bruke til å kommunisere med. Det hadde vært kult om du visste hvordan denne brukes, eller hvert fall er gira på å lære deg det.

Jeg står familien min veldig nær. De er utrolig viktige for meg. Vi bor i samme hus, Mamma, Pappa og jeg. Men jeg er voksen nok nå til å bo i kjellerleiligheten for meg selv. Min aller beste venn i hele verden er broren min. Det er han, og kanskje mamma og pappa, som vil lære deg det du trenger å vite for å være assistent for meg.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg og at vi kan henge sammen.

BPA er en forkortelse for Brukerstyrt Personlig Assistanse og er i hovedsak en alternativ måte å organisere praktisk bistand på. BPA skiller seg ut fra de mer tradisjonelle tjenestene ved at det er personen med funksjonsvariasjon som selv bestemmer hvordan assistansen skal være og utføres. Å være en assistent i denne ordningen innebærer at personen med funksjonsvariasjon er daglig leder i sitt liv og trenger deg for å assistere seg på en slik måte at hen kan leve et så uavhengig og selvstendig liv som mulig.

Prima Assistanse har spesialisert seg på brukerstyrt personlig assistanse (BPA) og er i dag en betydelig leverandør i hele Norge. Vi jobber hver dag for å bidra til at mennesker med funksjonsvariasjon får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig liv. Vi er opptatt av å levere et godt konsept, kvalitet i alle ledd, ha profesjonelle medarbeidere og gode rutiner slik at vi sammen bidrar til en suksessfull hverdag.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/