Er du min nye personlige assistent?

Stillingstittel:
BPA assistent

Arbeidsgiver:
Prima Assistanse Telemark

Arbeidssted:
Skien

Ansettelsesnivå:
Deltid 35%

Stillingstype:
Fast stilling

Søknadsfrist:
15.02.2022

Ønsket oppstart
Etter avtale

Ledig stilling som personlig assistent. Per dags dato en fast 35% stilling. Kan endre seg til noe mer ved behov. Jobben er hovedsakelig i Skien, men også i Bamble.

Ser etter deg som er:

  • Utadvendt
  • Initiativ taker
  • Blid
  • Takler å jobbe tett på mennesker
  • Er villig til å yte det lille ekstra.

Du må ha lappen klasse B. Det er også kvelds tillegg, helligdags tillegg og helge tillegg. Trengs ingen utdanning. Mulig med rask oppstart.

Litt om meg:

Jeg er en blid og aktiv gutt på 26 år som liker musikk, bil, fotball og å trene. Jobben går ut på det å hjelpe meg hjemme og på jobb. Trenger bistand til trening, tilrettelegging av arbeidsoppgaver på jobb, være med på byen/konserter, lage mat, vaske bil og hjelpe til på reise både innenlands og utenlands. Alle reisekostnader dekkes selvfølgelig. Har en liten hund på 4 år. Jeg er lam og sitter i rullestol. Noe klarer jeg selv og noe trenger jeg hjelp med.

Dette er noe av hva jobben innebærer, mer info blir gitt i et intervju.

Send gjerne en søknad ved interesse eller om du har noen spørsmål!

Prima Assistanse leverer brukerstyrt personlig assistanse (BPA) til personer med funksjonsnedsettelser. Vi har konsesjon og leverer våre tjenester i en rekke kommuner og har lokalkontor i alle landets regioner. Vi jobber hver dag for å bidra til at personer med funksjonsvariasjoner får den friheten og assistansen som er nødvendig for å kunne leve et selvstendig og aktivt liv.

For mer informasjon: https://www.prima-assistanse.no/

Søk på denne stillingen